- Reaksiyon puanı
- 114,353
- Puanı
- 1,060
Game of Thrones dizisinden kaos manyağı bir karakter. Game of Thrones demişken... Bir ara onu da listeye eklesen mi Lost ve Dark’tan sonra...Haluk Bilginer 2019'da bir projede yer almışsa kalmaz tabiki
Bu arada bu görseldeki kişi kim?
Yok yok sakiniz...
Sen ve sakin bir adam olmak... Ulan OSM'den çıktım diye kafayı yedin, altı üstü leş bir oyundan çıktım...
Adaşın hâlâ sinirli. Baksana görmüyor mesajlarımı. Yoksa beni yokmmu saydı 😱O yorumları fazla gülerek okudum hahahaha.
Normal normal konu o kadar uzadı ki bir de küçücük ekranda telefonla yapıyorsun bunları, çok normal o dediklerin...
Ben detaylar için buradayım biliyorsun, come ooon...
Sanki hayati bir meselede... Altı üstü herhangi bir değeri olmayan çöp bir oyunda... ÖNEMSİZ detaylar bunlar... Yarı yol falan savaşa mı gittik de terk ettim sanki...Çünküüüüüüüüüü... Adaşın dahil olmak üzere beraber aynı yola baş koyduğun bütün yoldaşlarını bitime az bir süre kala, yarı yolda bıraktın...
Onun sinirini yesinler, leş herif ya.Adaşın hâlâ sinirli. Baksana görmüyor mesajlarımı. Yoksa beni yokmmu saydı 😱
@Sherlock görünüyormuyum? Hu hu ✋✋✋
@Dosi hanımı da yok saydım, kafam rahat bu arada...
Güzelleri alıyorum onun elinden. Beni yok sayanla işim olmaz artıkOnun sinirini yesinler, leş herif ya.
Sanki hayati bir meselede... Altı üstü herhangi bir değeri olmayan çöp bir oyunda... ÖNEMSİZ detaylar bunlar... Yarı yol falan savaşa mı gittik de terk ettim sanki...
2030'dan öncesi takvimim doluGame of Thrones dizisinden kaos manyağı bir karakter. Game of Thrones demişken... Bir ara onu da listeye eklesen mi Lost ve Dark’tan sonra...
Onun sinirini yesinler, leş herif ya.
Gel konumumu biliyorsun.. (Çay ısmarliyim)Bekle, ecelin geliyor bekle...
Güzelleri alıyorum onun elinden. Beni yok sayanla işim olmaz artık
Oyun tam olarak leş evet taktikle falan alakası yok... Daha önce de demiştim başka bir cümlemde, o oyunun tek derdi coin kazanmak...Taktik yapamayan da oyuna leş diyor... Hala hatasını kabullenmeyen yüzsüz bir adaş görüyorum burada, terk ediyorum bu diyarları... Kendinize iyi bakın...
Lost ve Dark’i aradan çıkarsan zaten artık başının etini ütülemezdim hiç ondan sonra da PB ve GoT’u kendin izleyiverirdin ama neyse bizde teklif yok ısrar var sana kalmış..2030'dan öncesi takvimim dolu
Gel konumumu biliyorsun.. (Çay ısmarliyim)
Oyun tam olarak leş evet taktikle falan alakası yok... Daha önce de demiştim başka bir cümlemde, o oyunun tek derdi coin kazanmak...
Burası şantiye burada çay olur, kahveyi git kapitalizmin göbeği STARBUCKS'da iç...Taze içtim, kahve neyin yok mu...