2020 En Favori Erkek Oyuncu (Bilgilendirme Konusu)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@xdragxx yardımcı olamaz ki. Ben Google'dan kolay alırım. Şimdi sen vefat etme olmasın deyince @Tolstoyevski @xdragxx ve @MasacRE bu kez ordan laf atacak
o sınırında kaldırın. Diğer hepsi tamam

Reactions: MasacRE
Reactions: Dosi
Ya susayım susayım diyorum da ölüler niye girmesin ya öneri falan verme arkaaşım sen

Yaşayanlar arasında olması da uyar, o konuda da sıkıntı yok
Ama dediğim gibi temiz bir sayfa açın, herkes 5 önerisini versin ve kapansın bu konu artık. @Dosi

Reactions: Dosi and Sherlock
Bunu silip yeni konu açın bence. Sıfırdan temiz bir sayfa açalım
Hem etkinliğin başlığını değiştirince insanların vereceği öneriler de değişir. Bunun üstüne olmaz o artık. @Sherlock
Yok artık silmek 😱
Hayır tabiki hitim gitmesin
@Sherlock
Ortalığı yakarım

Yaşayanlar arasında olması da uyar, o konuda da sıkıntı yok
Ama dediğim gibi temiz bir sayfa açın, herkes 5 önerisini versin ve kapansın bu konu artık. @Dosi

O şart da kaldırıldı Utku beyciğim, @Dosi hanım özelden bir kutucuk oluşturun. Etkinliği beraber yürüteceğiniz tüm kişileri ekleyin, detayları oradan konuşup yeni bir konu açalım artık.

O şart da kaldırıldı Utku beyciğim, @Dosi hanım özelden bir kutucuk oluşturun. Etkinliği beraber yürüteceğiniz tüm kişileri ekleyin, detayları oradan konuşup yeni bir konu açalım artık.
@Dosi hanım konunun silinmesini istemiyor Şerlok beyciğim
Yaşayan veya gelmiş geçmiş. İkisi de uyar bana sıkıntı yok

Reactions: Dosi and Sherlock
Ya bu Şerlok ve Masecra çok fena
Göz açıp kapayana kadar kendi önerilerini kabul ettirmeye çalışıyorlar bak yine böyle bir şey görmedim

Pazartesi açalım kutuyu. Bünyem kaldırmıyor fazlasını

Reactions: Sherlock
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...