2020 En Favori Erkek Oyuncu (Bilgilendirme Konusu)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son önerimi sunuyorum, vallahi yorulduk...

"En Favori Erkek Oyuncu" adı altında herhangi bir sınırlama olmadan en favori oyuncumuzu seçiyoruz, koyacağımız tek kıstas önerilen kişinin vefat etmiş olmaması olacak. Kişi başı 5 öneri hakkı tanısak yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

İlk tur konularını sen, ben ve @Aserat açarız. Böylece hiç kimse fazladan yorulmamış olur. Sana görseller konusunda @xdragxx destek vereceğini söyledi zaten.

Önümüzdeki yıldan itibaren ise yıllık sisteme dönersin ve geleneksel olarak her yıl seçimlerimizi yaparız.

Anladığım kadarıyla sadece usta oyuncuların yarıştığı bir etkinlik de yapmak istiyorsun, onu da daha sonra ayrıca yaparsın yine.
@xdragxx yardımcı olamaz ki. Ben Google'dan kolay alırım. Şimdi sen vefat etme olmasın deyince @Tolstoyevski @xdragxx ve @MasacRE bu kez ordan laf atacak :A o sınırında kaldırın. Diğer hepsi tamam

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
  • Güldürdün
Reactions: Dosi

"En Favori Erkek Oyuncu" adı altında herhangi bir sınırlama olmadan en favori oyuncumuzu seçiyoruz, koyacağımız tek kıstas önerilen kişinin vefat etmiş olmaması olacak. Kişi başı 5 öneri hakkı tanısak yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

İlk tur konularını sen, ben ve @Aserat açarız. Böylece hiç kimse fazladan yorulmamış olur. Sana görseller konusunda @xdragxx destek vereceğini söyledi zaten.

Önümüzdeki yıldan itibaren ise yıllık sisteme dönersin ve geleneksel olarak her yıl seçimlerimizi yaparız.

Anladığım kadarıyla sadece usta oyuncuların yarıştığı bir etkinlik de yapmak istiyorsun, onu da daha sonra ayrıca yaparsın yine.
Ya susayım susayım diyorum da ölüler niye girmesin ya öneri falan verme arkaaşım sen :A

Yaşayanlar arasında olması da uyar, o konuda da sıkıntı yok :A Ama dediğim gibi temiz bir sayfa açın, herkes 5 önerisini versin ve kapansın bu konu artık. @Dosi

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Dosi and Sherlock
Bunu silip yeni konu açın bence. Sıfırdan temiz bir sayfa açalım :A Hem etkinliğin başlığını değiştirince insanların vereceği öneriler de değişir. Bunun üstüne olmaz o artık. @Sherlock
Yok artık silmek 😱
Hayır tabiki hitim gitmesin :F @Sherlock
Ortalığı yakarım :A

Yaşayanlar arasında olması da uyar, o konuda da sıkıntı yok :A Ama dediğim gibi temiz bir sayfa açın, herkes 5 önerisini versin ve kapansın bu konu artık. @Dosi

O şart da kaldırıldı Utku beyciğim, @Dosi hanım özelden bir kutucuk oluşturun. Etkinliği beraber yürüteceğiniz tüm kişileri ekleyin, detayları oradan konuşup yeni bir konu açalım artık. :A

O şart da kaldırıldı Utku beyciğim, @Dosi hanım özelden bir kutucuk oluşturun. Etkinliği beraber yürüteceğiniz tüm kişileri ekleyin, detayları oradan konuşup yeni bir konu açalım artık. :A
@Dosi hanım konunun silinmesini istemiyor Şerlok beyciğim :A Yaşayan veya gelmiş geçmiş. İkisi de uyar bana sıkıntı yok :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Sherlock
Ya bu Şerlok ve Masecra çok fena :A Göz açıp kapayana kadar kendi önerilerini kabul ettirmeye çalışıyorlar bak yine böyle bir şey görmedim :A

Pazartesi açalım kutuyu. Bünyem kaldırmıyor fazlasını :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...