2020 En Favori Erkek Oyuncu (Bilgilendirme Konusu)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya sen boşver kimin ne dediğini. Bak @The_Erinch geçenlerde tüm zamanların en favori film anketini yaptı. Sen de o şkeilde konu açacaksın. Verilen önerilerle oluşturacaksın anketi. Diğerlerini ilerleyen bir zamana at gitsin. Yeter artık bu kadar yorulduğumuz gerçekten sıkıldım :A
Tamam siz bunu tüm zamana yayın. @Sherlock beyin mesajlara müdahalesi var galiba. Editlesin konuyu ve öneri listesini :S
@Aserat ve @xemrexxx nin öneri mesajı vardı alıp eklesin listeye

@xdragxx onun uğruna kavgalar ettiği oyuncuda girsin ismi şuan uçtu Kerpeten Ali

@serhatt ile en yakışıklı parlak etkinliği yaparız :A @Ahmed
Yoruldummmmmmm
Siz kazandınız 🙄

Tamam siz bunu tüm zamana yayın. @Sherlock beyin mesajlara müdahalesi var galiba. Editlesin konuyu ve öneri listesini :S

@xdragxx onun uğruna kavgalar ettiği oyuncuda girsin ismi şuan uçtu Kerpeten Ali

Yoruldummmmmmm
Siz kazandınız 🙄
Yok yok girmesin Kertepen Ali :A

Yoruldummmmmmm
Siz kazandınız 🙄
Bunu silip yeni konu açın bence. Sıfırdan temiz bir sayfa açalım :A Hem etkinliğin başlığını değiştirince insanların vereceği öneriler de değişir. Bunun üstüne olmaz o artık. @Sherlock

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Noluyor canım yine??
Ne olmadıki. Baksana konu sayfasına :A
Yok şu olsun yok bu olsun diye kaoslar çok oldu.
Bu etkinlik Kemal Sunal'da dahil tüm oyuncuları kapsayacak.

Sen geçen en iyi oyuncu vardı Kıvanç Çağatay falan.
Öyle minik en yakışıklı oyuncu etkinliği yürütelşm ayrı. Tüm liste senden. Doya doya ayarlarsın :A :A

• İlginç
Reactions: serhatt and xdragxx

Yoruldummmmmmm
Siz kazandınız 🙄

Son önerimi sunuyorum, vallahi yorulduk...

"En Favori Erkek Oyuncu" adı altında herhangi bir sınırlama olmadan en favori oyuncumuzu seçiyoruz, koyacağımız tek kıstas önerilen kişinin vefat etmiş olmaması olacak. Kişi başı 5 öneri hakkı tanısak yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

İlk tur konularını sen, ben ve @Aserat açarız. Böylece hiç kimse fazladan yorulmamış olur. Sana görseller konusunda @xdragxx destek vereceğini söyledi zaten.

Önümüzdeki yıldan itibaren ise yıllık sisteme dönersin ve geleneksel olarak her yıl seçimlerimizi yaparız.

Anladığım kadarıyla sadece usta oyuncuların yarıştığı bir etkinlik de yapmak istiyorsun, onu da daha sonra ayrıca yaparsın yine.

Ne olmadıki. Baksana konu sayfasına :A
Yok şu olsun yok bu olsun diye kaoslar çok oldu.
Bu etkinlik Kemal Sunal'da dahil tüm oyuncuları kapsayacak.

Sen geçen en iyi oyuncu vardı Kıvanç Çağatay falan.
Öyle minik en yakışıklı oyuncu etkinliği yürütelşm ayrı. Tüm liste senden. Doya doya ayarlarsın :A :A
Ohooo iş nerelere gelmiş. Ecünnüler konusuna kimse müdahale de bulunmadı ama. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ya foruma gireyim 5-10 dakika sonra ingilizce falan bakarım diyordum ne ara saat 7.30 oldu? :A İnat işte böyle bir şey ya :D
Ben ilk öneriyi sunduktan sonra bir saat falan kayboldum. O arada ingilizce çalışmıştım ben de, o şekilde aradan çıkmış oldu :A O sırada da burada dursayım onu da yapamayacaktım :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...