2020 En Favori Erkek Oyuncu (Bilgilendirme Konusu)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu ben oyuncudan bağımsız konuşuyorum, kimse girip bakmıyor sanırım ama filmin vizyon tarihi bu:

Ekli dosyayı görüntüle 85945

Kural konusunda sezon önerisini sundum, @bazinga da sundu hatta. Kabul ettin.
Sezon kısmını 2020 Haziran son tarih olmasını belirtme adına kabul ettim. Defalarca da bu ilk olduğu için 2019 sonbaharından itibaren olmayacağını da belirttim.

Bence sezon değil yıla bakılmalı. Çünkü sadece dizilere değil, filmlere de bakılıyor. Sezon dediğimiz kavram televizyon dizilerinde yaklaşık Eylül-Haziran arasındaki dönemi kapsar. Ama biz burada buna bakamayız ki, çünkü sonuçta filmler de var, hatta internet dizileri de var

Reactions: Tolstoyevski
Bence yıl olarak belirlense daha iyi olurdu, sezon olacaksa liste dışı kalması gelmesi gerekenler olabilir.

Kıvanç Tatlıtuğ'un liste dışı kalmasını açıklayın hadi milli iradeye.
@Dosi
Organize İşler 2: Sazan Sarmalı 2019 değil mi?
Çarpışma 2019'da final yaptı ve 2019"da rol aldı sonuçta.
Olay ne kafam karıştı 😱

Reactions: Bully
Siz Metin Akpınar'ın şu rezil filmde 5 dakika rolü sebebiyle listeye alınmasına vicdanen tamam diyorsanız benim diyecek bir şeyim yok.
Sherlock'un dediği gibi adamı insanlardan soğutur bu karar ve çok eminim çeyrek final falan değil son 16'yı bile göremez.

Senin izlemen önemli değil, resmi olarak film 2019 yılında gösterimde kardeşim işte. Benim dediğim olay bu
Aç o sayfanın devamını 2019'da da oynadığını göreceksin.

Reactions: Sherlock
Olay ne kafam karıştı 😱
1 Şubat 2019'da vizyona girdi. Ama 2019-20 sezonu teknik olarak Eylül'de başlıyor. Yani Metin Akpınar yoksa Kıvanç da olmamalı teknik olarak? 😱
@MasacRE @Sherlock

Olay ne kafam karıştı 😱
@Sherlock un dediğine göre bakınca Çarpışma 2018-2019 sezonu oluyor o yüzden kabul edilmiyor. Ama film de var o zaman kabul ediyormuşuz galiba. Nasıl olacak o iş hiç anlamadım
Sinema, tv hepsini kabul edersen benim görüşüm 2019-2020 yılını komple alırsın benim görüşüm bu
@Bully

Reactions: Bully and Dosi
1 Şubat 2019'da vizyona girdi. Ama 2019-20 sezonu teknik olarak Eylül'de başlıyor. Yani Metin Akpınar yoksa Kıvanç da olmamalı teknik olarak? 😱
@MasacRE @Sherlock
3 haftalık vizyonda 5 dakika oynayan Metin Akpınarla 2019'da 4 ay vizyonda kalan ve başrollerden biri olan Kıvanç'ın filmi kıyaslanamaz.

Reactions: Tolstoyevski
3 haftalık vizyonda 5 dakika oynayan Metin Akpınarla 2019'da 4 ay vizyonda kalan ve başrollerden biri olan Kıvanç'ın filmi kıyaslanamaz.
Olsun teknik bir açık bu sonuçta eğer yıl değil de sezon kabul ediliyorsa
Biz de Ulvi gibi ortalığı karıştırıyoruz bu esnada 😱

Reactions: xdragxx
Benim gibi yeşilçama aşık ve filmleri defalarca kez izleyen adamı bile Metin Akpınar'dan soğuttunuz büyük tebrik.

Senin izlemen önemli değil, resmi olarak film 2019 yılında gösterimde kardeşim işte. Benim dediğim olay bu
Aç o sayfanın devamını 2019'da da oynadığını göreceksin.
@MasacRE @Sherlock

Ya bakın olay çok basit:

2019/2020 sezonu baz alınacak denildi. O zaman 2018 yılında vizyona girmiş bir filmi alamazsınız zaten, yok öyle bir şey. Kurala aykırı.

2018 yılında vizyona girmiş bir film, 2018 yılında vizyona girmiş filmlerle birlikte değerlendirilir. Hayır filmin vizyon tarihi de Aralık başı, siz gidip 2019/2020'nin baz alındığı etkinlikte yarıştıralım diyorsunuz.

2019/2020 sezonu diyorsak baz alınması gereken zaman aralığı bellidir. Benim bunu size anlatıyor olmam ayrıca kan dondurucu bu arada...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...