O zaman bu işin önüne geçemezsin Her filmdeki figüranları yazalım listeye o zaman1 ay değil 1 dakika bile ekranda kalsa yeterlidir
O zaman bu işin önüne geçemezsin Her filmdeki figüranları yazalım listeye o zaman1 ay değil 1 dakika bile ekranda kalsa yeterlidir
Sezon kelimesini @Sherlock attı.Sezon muhabbeti ortalığı karıştırdı Dosi hanım. @Sherlock beyciğim bir laf attı ortaya, kaos oldu Sezon olarak değil, yıl şeklinde 2019-2020'de ekranda olmuş diziler ve vizyonda olmuş filmlerde oynayan tüm oyuncular yarışabilmeli fikrimin arkasındayım ben.
Ulan Hainlok, hep sen karıştırıyorsun ortalığı 2019 ve 2020'de ekranlarda olması yeterli olsun işte. Neymiş 2019/2020 sezonu olacakmış. Ne sezonu kardeşim, burada sadece TV dizilerinden bahsetmiyoruz ki. Sinemanın ve internet dizilerinin sezonu mu olur. O yılda oynamışlar işte sonuçta, bu duruma bakılmalı
Önereceksen buyur öner. Liste tamamlanınca ona göre seçim yapacağız 😊O zaman bu işin önüne geçemezsin Her filmdeki figüranları yazalım listeye o zaman
Figüranlıklar sitelerde kayıtlı olmuyor galiba. O şekilde zor ama benim örneğim filmin oyuncuları arasında hatta afişte bile varO zaman bu işin önüne geçemezsin Her filmdeki figüranları yazalım listeye o zaman
2020 yılı bitmediği için işte sakıncalı bir söz oSezon kelimesini @Sherlock attı.
Bu cümle nasıl? : 2019/2020 yılında sinema ve TV ekranlarında izlemiş olduğumuz yetenekli erkek oyuncularını seçeceğiz
@xdragxx @Tolstoyevski
Sezon kelimesini @Sherlock attı.
Bu cümle nasıl? : 2019/2020 yılında sinema ve TV ekranlarında izlemiş olduğumuz yetenekli erkek oyuncularını seçeceğiz
@xdragxx @Tolstoyevski
Sezon kelimesini @Sherlock attı.
@xdragxx @Tolstoyevski
Dosi hanım verdi cevabını Sezon değil yıl bakıyoruz ve bu şekilde Metin Akpınar da listeye girmiş oluyorAhahahaha. Cümleye girişe bak. Dosi hanım en başta sezon önerisini kabul etti, sanki ben kendi kafamdan kural uyduruyorum. Ben kurala göre konuşuyorum. Vizyon tarihi 2018 olan filmi alıp, o filmde 2-3 dakika gözüken adamı oylatmak dünyanın en saçma şeylerinden birisi kardeşim. Metin Akpınar ismi için oy yağacak adama, sonra sövdüreceksiniz kendisine.
Yıl olayı net saçma bence, sezon baz alınmalı ve her sezon tekrarlanmalı bu etkinlik. Benim fikrim en başından beri bu, yılı baz alırsan ekran süresi bir dakika olan adam bile önerilir.
Bi zahmet olsun adamı reklam için kullandılarFigüranlıklar sitelerde kayıtlı olmuyor galiba. O şekilde zor ama benim örneğim filmin oyuncuları arasında hatta afişte bile var
Dosi hanım verdi cevabını Sezon değil yıl bakıyoruz ve bu şekilde Metin Akpınar da listeye girmiş oluyor
Ahahahaha. Cümleye girişe bak. Dosi hanım en başta sezon önerisini kabul etti, sanki ben kendi kafamdan kural uyduruyorum. Ben kurala göre konuşuyorum. Vizyon tarihi 2018 olan filmi alıp, o filmde 2-3 dakika gözüken adamı oylatmak dünyanın en saçma şeylerinden birisi kardeşim. Metin Akpınar ismi için oy yağacak adama, sonra sövdüreceksiniz kendisine.
Yıl olayı net saçma bence, sezon baz alınmalı ve her sezon tekrarlanmalı bu etkinlik. Benim fikrim en başından beri bu, yılı baz alırsan ekran süresi bir dakika olan adam bile önerilir.
Kural değil bu izlemiş kelimesini koyuyorum.Ya bak cidden kusura bakma ama her gelen öneri ile kural değiştirilmez. Bir kural koyarsın en başta, insanlar ona göre önerilerini gönderir. Yıl olayı zaten çok saçma, burada sadece iyi oyuncu diye bir dakikalık ekran süresi olan oyuncu bile önerilecek.
Bak bak triplere bak. Triplok... Ulan 2019'da ekranda olacak diyor işte. Dizilerin de çoğu 2019 öncesinde başlamış ama 2019'da devam ediyor sonuçta. Baktığımız şey bu işte. Ne kanın donacakBen oy kullanmıyorum, vizyon tarihi 2018 olan bir filmin oyuncusunu 2019-2020 adı altında yapılan bir etkinliğe alamazsınız. Ulan bir de bu saçma öneriyi sen yapıyorsun, vallahi kanım dondu...
Dosi hanım konuda 7-8 kişi fikrini söyledi.Kural değil bu izlemiş kelimesini koyuyorum.
Metin Akpınar konusunda benim için sorun yok yani istenmiyorsa almam ama başlanmayan bir ismi listeye koymak çok saçma
Bence yıl olarak belirlense daha iyi olurdu, sezon olacaksa liste dışı kalması gelmesi gerekenler olabilir.Kapsam yıl değil, sezon olarak belirlendi ama. Dizilerden oyuncu seçilirken 2019/2020 sezonunda dizisi yayınlananlar ve o dizinin 2019/2020 sezonunda kadroda bulunanlar seçilmeli, Çarpışma’dan kim alınmış dikkat etmedim ama bence alınmamalı kimse. 2018/2019 sezonu dizisi sonuçta, oradan öneri yapmak aklıma geldi ama yapmadım bu sebepten ötürü.
Film 2018 Aralık ayında vizyona girmiş, 2019'un başlarında da gösterimde bulunuyormuş. 2019/2020 sezonunun baz alındığı bir etkinlikte mantıken olmaması gerekiyor.
Kural değil bu izlemiş kelimesini koyuyorum.
Metin Akpınar konusunda benim için sorun yok yani istenmiyorsa almam ama başlanmayan bir ismi listeye koymak çok saçma
Bence yıl olarak belirlense daha iyi olurdu, sezon olacaksa liste dışı kalması gelmesi gerekenler olabilir.
Kıvanç Tatlıtuğ'un liste dışı kalmasını açıklayın hadi milli iradeye. @Dosi
Sezon önerisi sebebiyle Barış Falay da liste dışı kaldı ok dedimYahu ben oyuncudan bağımsız konuşuyorum, kimse girip bakmıyor sanırım ama filmin vizyon tarihi bu:
Ekli dosyayı görüntüle 85945
Kural konusunda sezon önerisini sundum, @bazinga da sundu hatta. Kabul ettin.
Bak bak triplere bak. Triplok... Ulan 2019'da ekranda olacak diyor işte. Dizilerin de çoğu 2019 öncesinde başlamış ama 2019'da devam ediyor sonuçta. Baktığımız şey bu işte. Ne kanın donacak