En Favori Dizi Karakteri - Tüm Zamanlar | 4. Tur - 4. Grup 📺 (Son)

Çeyrek Finale Çıkmasını İstediğiniz 2 Karakter Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vadi tayfa heeey gidi hey... Az değillermiş zamanında... @Maskeli Fedai yoldaşımız da onların bir neferiydi ama sonra aralarında iç savaş çıktı ve yoldaşımız bağımsızlığını ilan etti... Ve sonra tabi ki biz SABAR yoldaşlığına katıldı... :A @Sherlock @MasacRE
İç savaş kısmına nedense güldüm baya o iç savaşta oluşacak sohbet aklıma geldi de sjsjsjsj
Aga hayırdır sen bize mi iş koyuyorsun cümlesi kesin geçmiştir..

Kim bunlar , çete gibi konuşuyorsun. :A Benim forumda bildiğim tek çete @Sherlock @Maskeli Fedai @MasacRE ve @MEnes idi .

Vadi tayfa heeey gidi hey... Az değillermiş zamanında... @Maskeli Fedai yoldaşımız da onların bir neferiydi ama sonra aralarında iç savaş çıktı ve yoldaşımız bağımsızlığını ilan etti... Ve sonra tabi ki biz SABAR yoldaşlığına katıldı... :A @Sherlock @MasacRE

İç savaş kısmına nedense güldüm baya o iç savaşta oluşacak sohbet aklıma geldi de sjsjsjsj
Gözümde canlanır koskoca mazi.. 🚬🚬

• Güldürdün
Reactions: MEnes and xdragxx

Sen kimdin, tanımıyorum... :A
------

Ben biraz hatırlıyorum dönen tartışmaları... :A Çok hararetliydi, @Maskeli Fedai yoldaşımı hain olmakla itham etmişlerdi... :A asfafadfa
Şeytan taşlar gibi taşlanmıştım.. :A

Benim nerem hain yoldaşım.. 😳 😳 @Sherlock @MasacRE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...