MECNUN ÇINAR gibisi olamaz...
Aksi düşünülemez...MECNUN ÇINAR gibisi olamaz...
Takas ve arkadaşları olsa gereksiz bir etkinlik olurdu çünkü final direkt Polat vs Çakır olurdu .
Yine 45 tane vadici çıkmış zaten çeyrek finale.Takas ve arkadaşları olsa gereksiz bir etkinlik olurdu çünkü final direkt Polat vs Çakır olurdu .
İşte bir de onları takasları eklersen bu denkleme KV'nin en alakasız karakteri bile vardı şimdiYine 45 tane vadici çıkmış zaten çeyrek finale.
Kim bunlar , çete gibi konuşuyorsun. Benim forumda bildiğim tek çete @Sherlock @Maskeli Fedai @MasacRE ve @MEnes idi .Takas ve arkadaşları olsa gereksiz bir etkinlik olurdu çünkü final direkt Polat vs Çakır olurdu .
Maskeli anlatsın o daha iyi biliyorKim bunlar , çete gibi konuşuyorsun. Benim forumda bildiğim tek çete @Sherlock @Maskeli Fedai @MasacRE ve @MEnes idi .
@Tolstoyevski de varKim bunlar , çete gibi konuşuyorsun. Benim forumda bildiğim tek çete @Sherlock @Maskeli Fedai @MasacRE ve @MEnes idi .
@takas a ne oldu?Maskeli anlatsın o daha iyi biliyor
@Tolstoyevski daha çok bağımsız takılıyor gibi .
Vadi tayfa heeey gidi hey... Az değillermiş zamanında... @Maskeli Fedai yoldaşımız da onların bir neferiydi ama sonra aralarında iç savaş çıktı ve yoldaşımız bağımsızlığını ilan etti... Ve sonra tabi ki biz SABAR yoldaşlığına katıldı... @Sherlock @MasacREKim bunlar , çete gibi konuşuyorsun. Benim forumda bildiğim tek çete @Sherlock @Maskeli Fedai @MasacRE ve @MEnes idi .