aaa süper haber Merve'm 1. olacak inşKaybediyor Vartolu haberiniz var di mi.![]()
aaa süper haber Merve'm 1. olacak inşKaybediyor Vartolu haberiniz var di mi.![]()
Aaa işte siz hainler yüzünden kaybediyoruz yoksa Merveciler kazandırmıyorBen oyumu çoktan kullandım,diğer izlediğim dizini karakterine![]()
Ben Merveciyim ki aksini nerenden uyduruyorsun
ÇukurcusunBen Merveciyim ki aksini nerenden uyduruyorsun![]()
@Çiğdem- i korkutayım dedim belki korkudan geberir mazeret olarak da sahurda çok yemiş çatlamış derlerTövbee nerden çıktın be sen,korktum![]()
haahahahahah iyi fikir ama ölmez kolay kolay bu hogatha@Çiğdem- i korkutayım dedim belki korkudan geberir mazeret olarak da sahurda çok yemiş çatlamış derler![]()
medet olsa finalde medet derdim ama vartolu olmazHain oluyorsunuz işte![]()
![]()
![]()
Vartoluya verseydim de Merveciler tarafından hain görülücektimHain oluyorsunuz işte![]()
![]()
![]()
Vartoluya verseydim de Merveciler tarafından hain görülücektim![]()
Sizin favori diziniz Çukur yanı merve bizim kitleyle kazanıyor kendi kitleleriyle değil kazanan belli yanımedet olsa finalde medet derdim ama vartolu olmaz![]()
Bi taraflarını yırtsan da boş,Merve bileğinin hakkıyla kazanıyorSizin favori diziniz Çukur yanı merve bizim kitleyle kazanıyor kendi kitleleriyle değil kazanan belli yanı![]()
![]()
@S.G.A.T.
biz ne dersek o alışsan iyi olurAaa yer cücesi yine yapmış algısını Vartolu biat etti diye önceki diziden fotolarını koymuş durum 9-8 olmuş![]()
![]()
@mrt-06 @Forumdash
Bi taraflarını yırtsan da boş,Merve bileğinin hakkıyla kazanıyor![]()
Merve siz iki hain yüzünden kazanıyor yani ödülü biz veriyoruz elimizlebiz ne dersek o alışsan iyi olur![]()
tüm amacımız sen üzül yaniMerve siz iki hain yüzünden kazanıyor yani ödülü biz veriyoruz elimizle![]()
![]()
![]()
Zaten bu hainliği anca siz yapardınız ayoll doğru kişileri kafalamışlar![]()
![]()
![]()
Merveye oy vermeseydim hain olurdum asılMerve siz iki hain yüzünden kazanıyor yani ödülü biz veriyoruz elimizle![]()
![]()
![]()
Zaten bu hainliği anca siz yapardınız ayoll doğru kişileri kafalamışlar![]()
![]()
![]()
Avatarından utan ayoll Vartolunun kankasıMerveye oy vermeseydim hain olurdum asıl![]()