aaa süper haber Merve'm 1. olacak inşKaybediyor Vartolu haberiniz var di mi.
aaa süper haber Merve'm 1. olacak inşKaybediyor Vartolu haberiniz var di mi.
Aaa işte siz hainler yüzünden kaybediyoruz yoksa Merveciler kazandırmıyor @S.G.A.T.Ben oyumu çoktan kullandım,diğer izlediğim dizini karakterine
Ben Merveciyim ki aksini nerenden uyduruyorsunAaa işte siz hainler yüzünden kaybediyoruz yoksa Merveciler kazandırmıyor @S.G.A.T.
ÇukurcusunBen Merveciyim ki aksini nerenden uyduruyorsun
@Çiğdem- i korkutayım dedim belki korkudan geberir mazeret olarak da sahurda çok yemiş çatlamış derlerTövbee nerden çıktın be sen,korktum
haahahahahah iyi fikir ama ölmez kolay kolay bu hogatha@Çiğdem- i korkutayım dedim belki korkudan geberir mazeret olarak da sahurda çok yemiş çatlamış derler
medet olsa finalde medet derdim ama vartolu olmazHain oluyorsunuz işte
Vartoluya verseydim de Merveciler tarafından hain görülücektimHain oluyorsunuz işte
Vartoluya verseydim de Merveciler tarafından hain görülücektim
Sizin favori diziniz Çukur yanı merve bizim kitleyle kazanıyor kendi kitleleriyle değil kazanan belli yanı @S.G.A.T.medet olsa finalde medet derdim ama vartolu olmaz
Bi taraflarını yırtsan da boş,Merve bileğinin hakkıyla kazanıyorSizin favori diziniz Çukur yanı merve bizim kitleyle kazanıyor kendi kitleleriyle değil kazanan belli yanı @S.G.A.T.
biz ne dersek o alışsan iyi olurAaa yer cücesi yine yapmış algısını Vartolu biat etti diye önceki diziden fotolarını koymuş durum 9-8 olmuş @mrt-06 @Forumdash
Bi taraflarını yırtsan da boş,Merve bileğinin hakkıyla kazanıyor
Merve siz iki hain yüzünden kazanıyor yani ödülü biz veriyoruz elimizlebiz ne dersek o alışsan iyi olur
tüm amacımız sen üzül yaniMerve siz iki hain yüzünden kazanıyor yani ödülü biz veriyoruz elimizle
Zaten bu hainliği anca siz yapardınız ayoll doğru kişileri kafalamışlar
Merveye oy vermeseydim hain olurdum asılMerve siz iki hain yüzünden kazanıyor yani ödülü biz veriyoruz elimizle
Zaten bu hainliği anca siz yapardınız ayoll doğru kişileri kafalamışlar
Avatarından utan ayoll Vartolunun kankasıMerveye oy vermeseydim hain olurdum asıl