@sokak sanati kendini bağışlamaya basladı oy içinBen de Mert dedim gitti. Şimdilik iyi gidiyor Mert bakalım ne olacak sonuç @Çiğdem-
İşte böyle böyle geçti bütün turları zaten yoksa hiçbir İçerde karakterini geçemezdi o Emir@sokak sanati kendini bağışlamaya basladı oy için
celala vericektiniz değilmi çıksaydı İÇERDE BÖLÜNÜCEKTİİşte böyle böyle geçti bütün turları zaten yoksa hiçbir İçerde karakterini geçemezdi o EmirTabi bir de arada senin gibi hainler vardı o da ayrı meseleCelal varken Emir'e verdiğin oyu unutmadık yani
Ne olursa olsun yaptığın hainliktir, affedilemezcelala vericektiniz değilmi çıksaydı İÇERDE BÖLÜNÜCEKTİ
Pis hesapçı. sshahha hadi oradan bee @Bully de sende celala vericektiniz ve çoğu içerdeci şuan ben doğruyu yaptığımı daha iyi anladım elime sağlık
Bencede doğruyu yaptınhahha hadi oradan bee @Bully de sende celala vericektiniz ve çoğu içerdeci şuan ben doğruyu yaptığımı daha iyi anladım elime sağlık
@sokak sanatini durdur @Bully ne yapar bir onada sor@pompy dizilerinin devamı için Mert diyor muyuz.
@adventurous Mert'i sevdiğini biliyorum oyunu bekliyoruz.
Dizilerin için Mert demen lazım pompycim ben söyleyeceğimi söyledim.@sokak sanatini durdur @Bully ne yapar bir onada sor
Pis hesapçı. ss
mertte kurala göre savasmıyor zaten iyi bir çift olduk biz onunlaBencede doğruyu yaptın
Atacan co admin senaryonun ysk sı yayından kaldırabirebilir oyüzden malesef diyorum@pompy son bonban efsane oylar Emir'e.
Bak @pompy Mert demen gerek. Yoksa İsviçreli kötü moderatör efsanesi geri dönebilir ve tüm konularına el koyabilir.
@pompy dizilerinin devamı için Mert diyor muyuz.
@adventurous Mert'i sevdiğini biliyorum oyunu bekliyoruz.
İsviçreli kötü moderatör, ben ve Atacan Mert'e destek olmanı istiyoruz reyiz@sokak sanatini durdur @Bully ne yapar bir onada sor
Özel mesajla cevabımı yolladımDizilerin için Mert demen lazım pompycim ben söyleyeceğimi söyledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?