seni @sokak sanati benim adamım diyor zaten ben garanti oycuları ekledimİlk etikette olmalıydım
Aslında finaldeki adaylar tam iyi
@sokak sanati yakana yapışmadan sakin kafayla merte kullan benceAslında finaldeki adaylar tam iyiiki oyuncunun da dizisini izlediğim oyuncular,Kara Sevda dizisinin oyuncusunun finalde olması harika,Mertide daha İçerde dizisinden önce oyunculuğunu sevdiğimi söylüyordum,ayrıca Arasla yıldızlar yarışıyorda yarıştım.iki oyuncununda finalde olması harikakim için oy kullanırım bakalım artık
İlk etikette olmalıydım
Yine de etiketlemen gerekirdiseni @sokak sanati benim adamım diyor zaten ben garanti oycuları ekledim@Bully
İlk etikette olmalıydım
Mert'in karşısında başka yarışmacı olsaydı anında Mert için oy kullanırdım zaten tüm turlarda Mert için oy kullandım
Mert'in karşısında başka yarışmacı olsaydı anında Mert için oy kullanırdım zaten tüm turlarda Mert için oy kullandım@sokak sanati çok haklı aslında çok iyi bir oyuncu.Ayrıca bu iki oyuncu aslında birbiri ile çok yakınlar..ikisinin de oyunculuğu çok farklı,çok iyi bir başka oyunculuk bu açıdan iki oyuncuda çok iyi
Dur daha oy kullanmadım Merti daha İçerde dizisi oynamadan önce yarışmada tercih etmiştim bu açıdan çok sevdiğim bir oyuncu ama Kara Sevda diziside bir başkadırKara Sevda için neler yaptık. Yapma gözünü seveyim. Emir varken. Onun unutulmaz replikleri varken Mert ufak kalır.
Dur daha oy kullanmadım Merti daha İçerde dizisi oynamadan önce yarışmada tercih etmiştim bu açıdan çok sevdiğim bir oyuncu ama Kara Sevda diziside bir başkadır
Bu oylama benim açımdan çok farklı bir oylama olacak bakalım artıkYine de etiketlemen gerekirdi
@turkuazz Mert'i daha çok seviyor bence, Yıldızlar Yarışıyor geçmişi de var, Mert demesi gerekiyor
Sen oy kullandın mı Atacan'ım, yoksa sonraya mı saklıyorsunEn has kardeşlerimizden Şehzade Beyazıt (Mert) oyunu bekliyor.@yatutarsa
Kullanmadım canım.Sen oy kullandın mı Atacan'ım, yoksa sonraya mı saklıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?