2017 En Favori Dizi Karakteri - FİNAL | Emir vs. Mert

Hangi karakter kazansın?

• Emir | Kara Sevda

Oy: 26 49.1%
  • Mert | İçerde

Oy: 27 50.9%

• Kullanılan toplam oy
    53
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seni @sokak sanati benim adamım diyor zaten ben garanti oycuları ekledim :A @Bully
Aslında finaldeki adaylar tam iyi:) iki oyuncuda çok iyi oyuncular,Kara Sevda dizisinin oyuncusunun finalde olması harika,Mertide daha İçerde dizisinden önce oyunculuğunu sevdiğimi söylüyordum,ayrıca Arasla yıldızlar yarışıyorda yarıştım.iki oyuncununda finalde olması harika:) kim için oy kullanırım bakalım artık:D

Aslında finaldeki adaylar tam iyi:) iki oyuncunun da dizisini izlediğim oyuncular,Kara Sevda dizisinin oyuncusunun finalde olması harika,Mertide daha İçerde dizisinden önce oyunculuğunu sevdiğimi söylüyordum,ayrıca Arasla yıldızlar yarışıyorda yarıştım.iki oyuncununda finalde olması harika:) kim için oy kullanırım bakalım artık:D
@sokak sanati yakana yapışmadan sakin kafayla merte kullan bence :A :A :A

Resmen 50 kişi ile yarışıyorum.s.s @yatutarsa yine ben etiket yapınca akla geldin. Oysa benim hep aklımdasın. Emir'e oy lütfen.:bhr:

@sokak sanati yakana yapışmadan sakin kafayla merte kullan bence :A :A :A
Mert'in karşısında başka yarışmacı olsaydı anında Mert için oy kullanırdım zaten tüm turlarda Mert için oy kullandım:) @sokak sanati çok haklı aslında çok iyi bir oyuncu:).Ayrıca bu iki oyuncu aslında birbiri ile çok yakınlar..ikisinin de oyunculuğu çok farklı,çok iyi bir başka oyunculuk bu açıdan iki oyuncuda çok iyi:)

Mert'in karşısında başka yarışmacı olsaydı anında Mert için oy kullanırdım zaten tüm turlarda Mert için oy kullandım:) @sokak sanati çok haklı aslında çok iyi bir oyuncu:).Ayrıca bu iki oyuncu aslında birbiri ile çok yakınlar..ikisinin de oyunculuğu çok farklı,çok iyi bir başka oyunculuk bu açıdan iki oyuncuda çok iyi:)

Yani Emir diyorsun. Ben tanıyorum seni ve Kara Sevda aşkını biliyorum bunlar boşa dil döktü.:A

Kara Sevda için neler yaptık. Yapma gözünü seveyim. Emir varken. Onun unutulmaz replikleri varken Mert ufak kalır.:F
Dur daha oy kullanmadım Merti daha İçerde dizisi oynamadan önce yarışmada tercih etmiştim bu açıdan çok sevdiğim bir oyuncu ama Kara Sevda diziside bir başkadır:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...