Daha vermedim şaka yaptımKime verdin peki?Ona göre Sıla'ya vercem.
Daha vermedim şaka yaptımKime verdin peki?Ona göre Sıla'ya vercem.
Yarın KPSS'ye gircen anca gelirsin unutursun bu gece kullan bence kanka.Daha vermedim şaka yaptımBir yandan Dosi sıkıştırıyor bir yandan sizama gönlüm Sarptan yana muhtemelen ona kullanırımDiziyi sevmesem deDosim de ses etmez bana sever o beni bir iki trip atabilir sanıyorum ama olsun yerim onu
KullandıkYarın KPSS'ye gircen anca gelirsin unutursun bu gece kullan bence kanka.
Daha vermedim şaka yaptımBir yandan Dosi sıkıştırıyor bir yandan sizama gönlüm Sarptan yana muhtemelen ona kullanırımDiziyi sevmesem deDosim de ses etmez bana sever o beni bir iki trip atabilir sanıyorum ama olsun yerim onu
Ben oy kullandım dün gece.Sen Mert demezsen olmaz @Çiğdem- yani o kadar Mertcisin bir oy ver Mert'e.
Sen kullandın dimi Atacan. @mrt-06
Bak melun Mert'e oyunu kullan getirtme beni Diyarbakır'a.@Maskeli Fedai
Ben dün dedim sana sadece 1 kere ve bugün seni sıkıştırma mevzusu olmadi. Sarp elenmişti ama anladim 😉Daha vermedim şaka yaptımBir yandan Dosi sıkıştırıyor bir yandan sizama gönlüm Sarptan yana muhtemelen ona kullanırımDiziyi sevmesem deDosim de ses etmez bana sever o beni bir iki trip atabilir sanıyorum ama olsun yerim onu
Celal Baba'ya o gün Yusuf Müdür'ü öldürdüğü için destek olmadım o başka meseleCelal Baba'ya bile destek olmadın burada bize rakip oldun tam dengesizsin sende.
@Yiğitt sensiz olmuyor.
26-24 olmuş.Daha karakterin ismini bilmiyorum oya veriyor.
Ben sana dedim akıllı davran diye, düşün diye.Acı acı kaybettik sanırım.
benimde desteklediğim bir isim EmirBen sana dedim akıllı davran diye, düşün diye.
Ben de oy verdim zaten Emir'e, amaç @sokak sanati ni sinir etmek.benimde desteklediğim bir isim Emir
bu arada profilime ugramissin. Görmedinmi kapak resmimi, madem burdasin iz bırak diye belirtilmis 😛 ben yinede farkettim 😛
Bende biraz dedektifcilik varBen de oy verdim zaten Emir'e, amaç @sokak sanati ni sinir etmek.
Nerden biliyon profiline uğradığımı? 😱 (Bully'e uğramıştım aslında, orada senin yazını görünce ordan da oraya geçtim bakındım biraz.Gördüm kapak fotoğrafını şarkı paylaşacaktım ama ne paylaşacağımı bilemedim.)
Arkadaşlığımızı gözden geçirelim.Bende biraz dedektifcilik vargeçenlerde @Bully nin Ankara dışında olduğunu anlamıstim. Ama İstanbul yakınındamı yoksa Denizli yakınındamı diye tam belirleyememiştim. Biraz korktu benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?