2017 En Favori Dizi Karakteri - FİNAL | Emir vs. Mert

Hangi karakter kazansın?

• Emir | Kara Sevda

Oy: 26 49.1%
  • Mert | İçerde

Oy: 27 50.9%

• Kullanılan toplam oy
    53
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kime verdin peki? :D Ona göre Sıla'ya vercem. :A
Daha vermedim şaka yaptım :D Bir yandan Dosi sıkıştırıyor bir yandan siz :A ama gönlüm Sarptan yana muhtemelen ona kullanırım :D Diziyi sevmesem de :A Dosim de ses etmez bana sever o beni bir iki trip atabilir sanıyorum ama olsun yerim onu :A

Daha vermedim şaka yaptım :D Bir yandan Dosi sıkıştırıyor bir yandan siz :A ama gönlüm Sarptan yana muhtemelen ona kullanırım :D Diziyi sevmesem de :A Dosim de ses etmez bana sever o beni bir iki trip atabilir sanıyorum ama olsun yerim onu :A
Yarın KPSS'ye gircen anca gelirsin unutursun bu gece kullan bence kanka. :A

Daha karakterin ismini bilmiyorum oya veriyor.:F

Son düzenleme:
Sen Mert demezsen olmaz @Çiğdem- yani o kadar Mertcisin bir oy ver Mert'e. :D

Sen kullandın dimi Atacan. @mrt-06 :D

Bak melun Mert'e oyunu kullan getirtme beni Diyarbakır'a. :A @Maskeli Fedai

Son düzenleme:
Ben dün dedim sana sadece 1 kere ve bugün seni sıkıştırma mevzusu olmadi. Sarp elenmişti ama anladim 😉
Bol şans yarina

Bu arada beni etiketlememissin ama arkamdan iş çeviriyor yada konusma olarak algılamam ben :)

Ben sana dedim akıllı davran diye, düşün diye. :A
benimde desteklediğim bir isim Emir :T:
bu arada profilime ugramissin. Görmedinmi kapak resmimi, madem burdasin iz bırak diye belirtilmis 😛 ben yinede farkettim 😛

benimde desteklediğim bir isim Emir :T:
bu arada profilime ugramissin. Görmedinmi kapak resmimi, madem burdasin iz bırak diye belirtilmis 😛 ben yinede farkettim 😛
Ben de oy verdim zaten Emir'e, amaç @sokak sanati ni sinir etmek. :D

Nerden biliyon profiline uğradığımı? 😱 (Bully'e uğramıştım aslında, orada senin yazını görünce ordan da oraya geçtim bakındım biraz. :A Gördüm kapak fotoğrafını şarkı paylaşacaktım ama ne paylaşacağımı bilemedim. :D )

Ben de oy verdim zaten Emir'e, amaç @sokak sanati ni sinir etmek. :D

Nerden biliyon profiline uğradığımı? 😱 (Bully'e uğramıştım aslında, orada senin yazını görünce ordan da oraya geçtim bakındım biraz. :A Gördüm kapak fotoğrafını şarkı paylaşacaktım ama ne paylaşacağımı bilemedim. :D )
Bende biraz dedektifcilik var :A geçenlerde @Bully nin Ankara dışında olduğunu anlamıstim. Ama İstanbul yakınındamı yoksa Denizli yakınındamı diye tam belirleyememiştim. Biraz korktu benden :F

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...