suya kazandırmazlariyiki etiketledin ben unutup giderdim :O hemen oylayayim
suya kazandırmazlariyiki etiketledin ben unutup giderdim :O hemen oylayayim
Bak burada durum farklı işte, ben de izlediğim dizilerin karakterlerine oy verip geçiyorumsuya kazandırmazlarhanı demin @MasacRE- niye fanatikleştin diyordu ya işte bu yüzden? kaliteli olanlar hep kaybederse fanatikleşmeyelimde napalım
tamamda güzellik göreceli demezlermi nerden biliyon belki benim açımdan bakınca güzel bulmadım tubişiBak burada durum farklı işte, ben de izlediğim dizilerin karakterlerine oy verip geçiyorumÇünkü diğer karakterleri bilmek için oynadığı dizileri izlemelisin. Ama güzellik yarışması öyle değil ki bakacaksın fotoğraflarına en güzellerini seçeceksin işte fanatikliğin lüzumu yok
Alttan üstten inceleme fırsatım olmadı da karşıdan fotosuna bakınca gayet hoş bir bağyandır kendisitamamda güzellik göreceli demezlermi nerden biliyon belki benim açımdan bakınca güzel bulmadım tubişiaçı farkı diye bişey var alttan bakarsan başka şeyler yandan bakarsan başka şeyler karşıdan bakarsan çok daha başka şeyler görürsün
seçenlerde hayır olsa beroşum finalide açık ara farkla kazanır ama seçenler kötü yapacak bişey yokAlttan üstten inceleme fırsatım olmadı da karşıdan fotosuna bakınca gayet hoş bir bağyandır kendisiBen sana niye Tuba'yı seçmedin de demiyorum aslında. Sadece en güzel gördüğünü işaretlemeye gerek yok bence onu diyorum. 5 hakkın var kullan işte ne olacak, korkma Beren ilk turda elenmez yani
Beren-Tuba finali olur herhaldeseçenlerde hayır olsa beroşum finalide açık ara farkla kazanır ama seçenler kötü yapacak bişey yokaslında memleket kötü lanet olsun
yok eskisi gibi artık fazla umursamıyorumBeren-Tuba finali olur herhaldeİlk turdaki kapışmalarına göre Tuba önde. Ama finalde oy toplamalarda olacak tabi o yüzden durum değişebilirYalnız kan gövdeyi götürür artık forumda
Mert
Sarp
Su
Kullandım
Mert
Sarp
Yanlışlıkla Bilge diyeceğime Şule dedim.
Su
Şule
İyi yapmışsın
Mert, Sarp ve Bilge.
Mert
Sarp
Nihan
kullandım
Mert
Su
Nihan
Sarp - Mert - Şule.
az pusuda bekleyecegim, yanlislikla onu eleyecek rakibe oy vermiyeyimbirden fazla kisiye oy verecegim isim var ama gerekirse Suyu tek secerim 😛 bekleyecem
Mert
Sarp
Bilge
Mert | İçerde
Sarp | İçerde
Bilge | Fi
Oylama sona erdi!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?