Su'yu severiz tabii ama önceliğim Sarp Bakarsın sen durumaOnu da aklimin bir kösesinde bulunduracagim etki etmiyorsa ricani kirmayiz 😛 ama öncelik Su , seninde izledigin bir karakter zaten
Su'yu severiz tabii ama önceliğim Sarp Bakarsın sen durumaOnu da aklimin bir kösesinde bulunduracagim etki etmiyorsa ricani kirmayiz 😛 ama öncelik Su , seninde izledigin bir karakter zaten
Ben Zaten Su dedim ki
Kimlere oy verdiğimi söylememeyi tercih ediyorum, ama içini rahatlayacaksa söyleyeyim. Evet ona da verdim.@Aserat ı etiketlemeyi unutmuşum acaba kime oy attı bizi etiketliyorda kendisi sessiz takılıyor oysa sunucu dediğin oyu meydanda olur birde harbi sunucu su ya oy atar yada istifasını verip çekip gider yani ikisinden biri
diğer oylamalarda üste tıkladığımızda kimin oy verdiğini görüyorduk burda göremiyoruz o açıdan dediğine inanmak veya inanmamak arasında ikilemde kaldım yani sağlamasını yapamadağım şeye inanmakta içimden gelmiyorKimlere oy verdiğimi söylememeyi tercih ediyorum, ama içini rahatlayacaksa söyleyeyim. Evet ona da verdim.
nie benden alıntı yapmıyorsun dosi mesajımın nesi kötü
Baksana @Bully bile geri dönüs yapmamisdiğer oylamalarda üste tıkladığımızda kimin oy verdiğini görüyorduk burda göremiyoruz o açıdan dediğine inanmak veya inanmamak arasında ikilemde kaldım yani sağlamasını yapamadağım şeye inanmakta içimden gelmiyor
nie benden alıntı yapmıyorsun dosi mesajımın nesi kötü
onu boşver zaten suyu ısındı onun yakında darbe yapıp yetkilerini elinden alacağımBaksana @Bully bile geri dönüs yapmamis
isabet olurmu desem bilemedimki yetkileri sayesinde hep kozlariyla çıkıyor karşımızaonu boşver zaten suyu ısındı onun yakında darbe yapıp yetkilerini elinden alacağım
yalnız senin yaptığında ayıp biz orda doğaya olan sevgimizi gösterdik ne güzel kartpostal gibi dağ başını duman almış misali yaylalara doğru çıkaralım insanları insanlar bir alıntı yapmaya tenezül etmesin böyle böyle şevkim kırılıyor bu gidişle bende sahil kenarında bir kasabaya yerleşeceğim dağlıları hor görüyorlarisabet olurmu desem bilemedimki yetkileri sayesinde hep kozlariyla çıkıyor karşımıza
daha çok istersin? yukardaki güzelim manzarayı bile pas geçen insanların yalınlarına tepik atmak benim için büyük bir zevk olacak@destere sanki her mesajımıza dönüyor. Yalın için oy istemiştim kaale almamış bile
iyiki etiketledin ben unutup giderdim :O hemen oylayayimkoyduğum özgürlük anıtını kaldırmışlar @Dosi yine berbat yasaklamalar geldi sanırım? resmi kaldıranları kınıyorum öyle yasaklanacak bir resim değildi söyleseniz spoiler içine alırdık