@Aserat ı etiketlemeyi unutmuşum acaba kime oy attı bizi etiketliyorda kendisi sessiz takılıyor oysa sunucu dediğin oyu meydanda olur birde harbi sunucu su ya oy atar yada istifasını verip çekip gider yani ikisinden birikullandım
Mert
Su
Nihan
@Aserat ı etiketlemeyi unutmuşum acaba kime oy attı bizi etiketliyorda kendisi sessiz takılıyor oysa sunucu dediğin oyu meydanda olur birde harbi sunucu su ya oy atar yada istifasını verip çekip gider yani ikisinden birikullandım
Mert
Su
Nihan
sunucu pinti biri ricadan anlamıyor
evet SU ya oy vermeyi unutmayalım arkadaşlar
@denizz19 @Dosi @mrt-06 @Bully @Çiğdem- @sokak sanati @xemrexxx@batuhankaralar @destere @MasacRE- @vadikızı @Harunnn60 @BesaleT@mesmeso61 @Yakamoz-Asi @cookies @turkuazz @Sherlock @ozmoturk@tolgab @MayısKralı @FaJi
su'yu pas geçerse ördeğinin yanına postalarız topacı )@batuhankaralar'ın İçerde'ye 2 oyu kesin var, Su'ya oy verir mi bilmem
Sana olan nefretinden Su'yu harcayadabilir
bencede oylarını kontrol etmek lazım@Aserat ı etiketlemeyi unutmuşum acaba kime oy attı bizi etiketliyorda kendisi sessiz takılıyor oysa sunucu dediğin oyu meydanda olur birde harbi sunucu su ya oy atar yada istifasını verip çekip gider yani ikisinden biri
sen suya oy ver ben orda heyecan yapıp kaçırmışım nihanı şimdi sunucu aşiret gelirse durumu düzeltecektirNihan'a oy vermediysen oy vermem.
zeki amcaya attığım oylar zehir zıkkım olsun umarım elenirsin görümcekSarp - Mert - Şule.
@Çiğdem- gelsin de seni susuz bıraksın emisunucu pinti biri ricadan anlamıyor
@denizz19 @Dosi @mrt-06 @Bully @Çiğdem- @sokak sanati @xemrexxx@batuhankaralar @destere @MasacRE- @vadikızı @Harunnn60 @BesaleT@mesmeso61 @Yakamoz-Asi @cookies @turkuazz @Sherlock @ozmoturk@tolgab @MayısKralı @FaJi
İzlediğim bir dizi değil ne yapabilirim.sen suya oy ver ben orda heyecan yapıp kaçırmışım nihanı şimdi sunucu aşiret gelirse durumu düzeltecektir
zeki amcaya attığım oylar zehir zıkkım olsun umarım elenirsin görümcek
Su gelmis niye demiyorsun
pardon seslenmissinsunucu pinti biri ricadan anlamıyor
kullandınmı oyunu dosi, suyu yedirmeyelim saplaraSu gelmis niye demiyorsun
oy atabilirsin ammada bahane sanki ben ömür boyu zeki amcanın totosundan ayrılmıyorumda oy veriyorum ? oy ver gitsin sana niye izlemediğine oy atıyorsunmu diyenmi varİzlediğim bir dizi değil ne yapabilirim.
Çiğdem- gelsede ölürde suya oy atmaz o kadar şirret biri güzel kızlara kini var yine bir parlak bulur oy verecek@Çiğdem- gelsin de seni susuz bıraksın emi
az pusuda bekleyecegim, yanlislikla onu eleyecek rakibe oy vermiyeyim birden fazla kisiye oy verecegim isim var ama gerekirse Suyu tek secerim 😛 bekleyecemkullandınmı oyunu dosi, suyu yedirmeyelim saplara
oy atabilirsin ammada bahane sanki ben ömür boyu zeki amcanın totosundan ayrılmıyorumda oy veriyorum ? oy ver gitsin sana niye izlemediğine oy atıyorsunmu diyenmi var
tanrım ne kadar pis görümcekler var dünyada keşke çarpılsan
Çiğdem- gelsede ölürde suya oy atmaz o kadar şirret biri güzel kızlara kini var yine bir parlak bulur oy verecek
Sarp'a da oy ver, Su'yu etkilemez zaten oaz pusuda bekleyecegim, yanlislikla onu eleyecek rakibe oy vermiyeyim birden fazla kisiye oy verecegim isim var ama gerekirse Suyu tek secerim 😛 bekleyecem
bak onca milleti etiketledim su 3. lükten 4. lüğe düştü yani milleti etiketleyerek kıza iyilikmi kötülükmü yaptım bende anlamadım insanlar beni sevmiyor bu yüzden hıncını sudan çıkarıyor keşke etiketlemeseydim hiçkimseyi neyse kendi haline bırakayım oylamayı su akar yolunu bulur nasıl olsaaz pusuda bekleyecegim, yanlislikla onu eleyecek rakibe oy vermiyeyim birden fazla kisiye oy verecegim isim var ama gerekirse Suyu tek secerim 😛 bekleyecem
Sarp, Mert, Şule varken başka seçeneğe veremezdim 4 hakkım olsa hatrın için verirdim ama takip etmiyorum yani Su deyince ben Survivor'daki oğlan sanmıştım meğer kızmış.kullandınmı oyunu dosi, suyu yedirmeyelim saplara
oy atabilirsin ammada bahane sanki ben ömür boyu zeki amcanın totosundan ayrılmıyorumda oy veriyorum ? oy ver gitsin sana niye izlemediğine oy atıyorsunmu diyenmi var
tanrım ne kadar pis görümcekler var dünyada keşke çarpılsan
Çiğdem- gelsede ölürde suya oy atmaz o kadar şirret biri güzel kızlara kini var yine bir parlak bulur oy verecek
@vadikızı Su'ya oy verbak onca milleti etiketledim su 3. lükten 4. lüğe düştü yani milleti etiketleyerek kıza iyilikmi kötülükmü yaptım bende anlamadım insanlar beni sevmiyor bu yüzden hıncını sudan çıkarıyor keşke etiketlemeseydim hiçkimseyi neyse kendi haline bırakayım oylamayı su akar yolunu bulur nasıl olsa
su haricinde kimseye yağmurlu havada bile su yok @Dosi sakın sarp marp karıştırma işin içineSarp'a da oy ver, Su'yu etkilemez zaten o
Onu da aklimin bir kösesinde bulunduracagim etki etmiyorsa ricani kirmayiz 😛 ama öncelik Su , seninde izledigin bir karakter zatenSarp'a da oy ver, Su'yu etkilemez zaten o
@denizz19 zaten sucu kırk yılda bir doğruyu bulmuş hayret
aklının köşesinde kötürüm kalsın sarp kazması sakın verdiğin oya yansıtma köşe bucaktaki parlaklarıOnu da aklimin bir kösesinde bulunduracagim etki etmiyorsa ricani kirmayiz 😛 ama öncelik Su , seninde izledigin bir karakter zaten
haha detaya dikkat ettiysen Su yu etkilemiyorsa dedim sen merak etme Su yu tehlikeye atmam.@denizz19 zaten sucu kırk yılda bir doğruyu bulmuş hayret
aklının köşesinde kötürüm kalsın sarp kazması sakın verdiğin oya yansıtma köşe bucaktaki parlakları
sen suya oy ver ben orda heyecan yapıp kaçırmışım nihanı şimdi sunucu aşiret gelirse durumu düzeltecektir
zeki amcaya attığım oylar zehir zıkkım olsun umarım elenirsin görümcek