2017 En Favori Dizi Karakteri - 2. Tur | K Grubu

En favori karakter(ler)iniz?

• Mert | İçerde

Oy: 16 69.6%
  • Sarp | İçerde

Oy: 14 60.9%
  • Su | Bodrum Masalı

Oy: 8 34.8%
  • Şule | Anne

• Bilge | Fi

• Nihan | Kara Sevda

Oy: 4 17.4%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onu da aklimin bir kösesinde bulunduracagim
etki etmiyorsa ricani kirmayiz 😛 ama öncelik Su , seninde izledigin bir karakter zaten
Su'yu severiz tabii ama önceliğim Sarp
Bakarsın sen duruma

@Aserat ı etiketlemeyi unutmuşum acaba kime oy attı bizi etiketliyorda kendisi sessiz takılıyor oysa sunucu dediğin oyu meydanda olur
birde harbi sunucu su ya oy atar yada istifasını verip çekip gider yani ikisinden biri
Kimlere oy verdiğimi söylememeyi tercih ediyorum, ama içini rahatlayacaksa söyleyeyim. Evet ona da verdim.

Kimlere oy verdiğimi söylememeyi tercih ediyorum, ama içini rahatlayacaksa söyleyeyim. Evet ona da verdim.
diğer oylamalarda üste tıkladığımızda kimin oy verdiğini görüyorduk burda göremiyoruz
o açıdan dediğine inanmak veya inanmamak arasında ikilemde kaldım yani sağlamasını yapamadağım şeye inanmakta içimden gelmiyor

@destere alinti yapmayayim mesajini
bende sevilmiyorum ondan yükselmedi

@vadikızı haydi Su ya oy
@turkuazz sende oy at.
nie benden alıntı yapmıyorsun dosi mesajımın nesi kötü

Baksana @Bully bile geri dönüs yapmamis

isabet olurmu desem bilemedimki
yetkileri sayesinde hep kozlariyla çıkıyor karşımıza
yalnız senin yaptığında ayıp biz orda doğaya olan sevgimizi gösterdik
ne güzel kartpostal gibi dağ başını duman almış misali yaylalara doğru çıkaralım insanları insanlar bir alıntı yapmaya tenezül etmesin
böyle böyle şevkim kırılıyor bu gidişle bende sahil kenarında bir kasabaya yerleşeceğim dağlıları hor görüyorlar

@destere sanki her mesajımıza dönüyor.
Yalın için oy istemiştim kaale almamış bile
daha çok istersin? yukardaki güzelim manzarayı bile pas geçen insanların yalınlarına tepik atmak benim için büyük bir zevk olacak

Mert | İçerde

Sarp | İçerde

Bilge | Fi

koyduğum özgürlük anıtını kaldırmışlar @Dosi
yine berbat yasaklamalar geldi sanırım? resmi kaldıranları kınıyorum öyle yasaklanacak bir resim değildi söyleseniz spoiler içine alırdık

koyduğum özgürlük anıtını kaldırmışlar @Dosi
yine berbat yasaklamalar geldi sanırım? resmi kaldıranları kınıyorum öyle yasaklanacak bir resim değildi söyleseniz spoiler içine alırdık
iyiki etiketledin ben unutup giderdim :O hemen oylayayim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...