Su'yu severiz tabii ama önceliğim SarpOnu da aklimin bir kösesinde bulunduracagimetki etmiyorsa ricani kirmayiz 😛 ama öncelik Su , seninde izledigin bir karakter zaten
Su'yu severiz tabii ama önceliğim SarpOnu da aklimin bir kösesinde bulunduracagimetki etmiyorsa ricani kirmayiz 😛 ama öncelik Su , seninde izledigin bir karakter zaten
Ben Zaten Su dedim ki
Kimlere oy verdiğimi söylememeyi tercih ediyorum, ama içini rahatlayacaksa söyleyeyim. Evet ona da verdim.@Aserat ı etiketlemeyi unutmuşum acaba kime oy attı bizi etiketliyorda kendisi sessiz takılıyor oysa sunucu dediğin oyu meydanda olurbirde harbi sunucu su ya oy atar yada istifasını verip çekip gider yani ikisinden biri
diğer oylamalarda üste tıkladığımızda kimin oy verdiğini görüyorduk burda göremiyoruzKimlere oy verdiğimi söylememeyi tercih ediyorum, ama içini rahatlayacaksa söyleyeyim. Evet ona da verdim.
nie benden alıntı yapmıyorsun dosi mesajımın nesi kötü
Baksana @Bully bile geri dönüs yapmamisdiğer oylamalarda üste tıkladığımızda kimin oy verdiğini görüyorduk burda göremiyoruzo açıdan dediğine inanmak veya inanmamak arasında ikilemde kaldım yani sağlamasını yapamadağım şeye inanmakta içimden gelmiyor
nie benden alıntı yapmıyorsun dosi mesajımın nesi kötü
onu boşver zaten suyu ısındı onunBaksana @Bully bile geri dönüs yapmamis
isabet olurmu desem bilemedimkionu boşver zaten suyu ısındı onunyakında darbe yapıp yetkilerini elinden alacağım
yalnız senin yaptığında ayıp biz orda doğaya olan sevgimizi gösterdikisabet olurmu desem bilemedimkiyetkileri sayesinde hep kozlariyla çıkıyor karşımıza
daha çok istersin? yukardaki güzelim manzarayı bile pas geçen insanların yalınlarına tepik atmak benim için büyük bir zevk olacak
iyiki etiketledin ben unutup giderdim :O hemen oylayayimkoyduğum özgürlük anıtını kaldırmışlar @Dosiyine berbat yasaklamalar geldi sanırım? resmi kaldıranları kınıyorum öyle yasaklanacak bir resim değildi söyleseniz spoiler içine alırdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?