Sen de desteği abartma istersen. Yasak değil ama biraz sınırlayalım lütfen. Hülya lehine yaparsan düşünebilirim ama.@Forumdash senin dizinin elemanları var buralarda. Sahip çık kara sevdaya. Burada Zeynep B grubunda Emir'e destek.
Sen de desteği abartma istersen. Yasak değil ama biraz sınırlayalım lütfen. Hülya lehine yaparsan düşünebilirim ama.@Forumdash senin dizinin elemanları var buralarda. Sahip çık kara sevdaya. Burada Zeynep B grubunda Emir'e destek.
Sen de desteği abartma istersen. Yasak değil ama biraz sınırlayalım lütfen. Hülya lehine yaparsan düşünebilirim ama.
Tanımıyorum kimseyi oy vermem doğru olmaz.@cookies kanka Zeynep De dile benden ne dilersen Kıbrıs'a gel demen dışında. @Tzira @MEnes sizi Zeynep'e oy vermeye şiddetle davet ediyorum. Lütfen lütfen lütfen. @yatutarsa @berkann sizi Zeynep'e oy verdirmeye arzulatıyorum. @BesaleT @Tolstoyevski @Doğu sizde arzulayın.
Ekli dosyayı görüntüle 55261
Tanımıyorum kimseyi oy vermem doğru olmaz.
Sıkıntı yoksa benim oylarım da: Bahri, Tevfik ve Ünal'a. ERKEK KARDEŞLİK KAZANACAK!Kimse sıkıntı yapmaz bu yanlışa bi sıkıntı olmaz. Sende içine güzel bir bayanı üst tura çıkarttım diye su serpebilirsin.
Sıkıntı yoksa benim oylarım da: Bahri, Tevfik ve Ünal'a. ERKEK KARDEŞLİK KAZANACAK!
C grubunda 2. sıradaki karaktere de oy versen ya gelmişken.Sıkıntı yoksa benim oylarım da: Bahri, Tevfik ve Ünal'a. ERKEK KARDEŞLİK KAZANACAK!
Cuma günü 5 grup gelecek.
C Grubu'nda da hanımlara öncelik olarak Hülya'ya kullanabilirsin. Bir yabancı dizide olsa bayağı severdin, o derece harika bir karakter.
Hülya Kraliçe için de oy topla bari, ben konumum gereği daha fazla bir şey yapamam.
Su 2. tura çıktığına göre var mı sen söyle.içinde su varmı onu söyle gelecek beş gurup susuzsa hiç beklemeyelim
Zeynep'imin bir üst tura çıkması için umutlar yeşerdi. @12.Adam @turkuazz @Harunnn60 sizlerden kesin oy bekliyorum ve Tevfik'e oy vermeyin şuan başa baş çünkü. @Titanium laa geldin bi işe yara Zeynep'e oy ver. Geldin mi bu arada emin degilim hala. @Billy Kane @EFE UYSAL Zeynep'e oy ararsanız çok müteşekkir kalacağım.
Ya bana uygun bişiler bulamadım henüz yorum yapabileceğim. Pek yerli dizide izlemediğimden bu tarz konularada girmedim taa ki etiketin gelene kadar.
Günahı senin boynuna ozaman.Bu bi tesadüf olamaz, zamanı gelmiş Kara Sevda izlemenin. İzlemeden karakterlere oy verebilirsin. Bu grupta Zeynep B grubunda Emir desen yeter şimdilik. Bu akşamda yemi bölüm var coşarız.
Günahı senin boynuna ozaman.
İzlemeden puan vermek biraz garip olsada. Vereyim ozaman . Diziyi izlemeyi başka bir gün yaparız inş.
Ben görmedim ki o mesajını, özür dilerim Bildirimler arasında atlamışım, yoksa senin ricanı görmezden gelir miyim hiç.Benim ricam senin cevabın 😉
senin ricalarınada benim cevaplarım belliydi bu zamana kadar
tamam.Ben görmedim ki o mesajını, özür dilerim Bildirimler arasında atlamışım, yoksa senin ricanı görmezden gelir miyim hiç.
Sen de Aleyna'ya yetişemediğini yazmışsın, demek ki onu oylayacaktın.tamam.
oylayacam demedim sadece ankete yetismedim dedim.Sen de Aleyna'ya yetişemediğini yazmışsın, demek ki onu oylayacaktın.
Görsem tabii ki yerine getirirdim ricanı neyse boşa konuşmayayım nasılsa dinlemeyeceksin şimdi.oylayacam demedim sadece ankete yetismedim dedim.
sen belki suana kadar bir cok ricada bulundun ama ben bir kere yalniz bulundum. ilk ve son
niye öyle bir kanıya vardinki ? :S görmedim dedin bizde tamam dedik. dinlemeyeceksin demek tartismaya acik bir kelime ama birsey demiyeceğim .Görsem tabii ki yerine getirirdim ricanı neyse boşa konuşmayayım nasılsa dinlemeyeceksin şimdi.