2017 En Favori Dizi Karakteri - 2. Tur | D Grubu

En favori karakter(ler)iniz?

• Bahri | Poyraz Karayel

Oy: 13 50.0%
  • Tevfik | Vatanım Sensin

Oy: 8 30.8%
  • Zeynep | Kara Sevda

Oy: 12 46.2%
  • Ünal | EDHO

Oy: 11 42.3%
  • Filiz | No: 309

Oy: 7 26.9%
  • Songül | Kırgın Çiçekler

Oy: 6 23.1%

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@cookies kanka Zeynep De dile benden ne dilersen Kıbrıs'a gel demen dışında.:A @Tzira @MEnes sizi Zeynep'e oy vermeye şiddetle davet ediyorum. Lütfen lütfen lütfen.:Z @yatutarsa @berkann sizi Zeynep'e oy verdirmeye arzulatıyorum. @BesaleT @Tolstoyevski @Doğu sizde arzulayın.:Z
740full-hazal-filiz-kucukkose.png

acaba başka turlar varmı ? su yuda görmedim
@Aserat ses ver suya naptın :)
4 tur daha gelecek. 2-3 güne gelir yeni gruplar.:Z
Cuma günü 5 grup gelecek. :D
Kim kimdir bilmiyorum, Zeynep, Filiz ve Songül'e oy kullandım, hanımlara öncelik.:)
C Grubu'nda da hanımlara öncelik olarak Hülya'ya kullanabilirsin. Bir yabancı dizide olsa bayağı severdin, o derece harika bir karakter. :A

@cookies kanka Zeynep De dile benden ne dilersen Kıbrıs'a gel demen dışında.:A @Tzira @MEnes sizi Zeynep'e oy vermeye şiddetle davet ediyorum. Lütfen lütfen lütfen.:Z @yatutarsa @berkann sizi Zeynep'e oy verdirmeye arzulatıyorum. @BesaleT @Tolstoyevski @Doğu sizde arzulayın.:Z
Ekli dosyayı görüntüle 55261
Hülya Kraliçe için de oy topla bari, ben konumum gereği daha fazla bir şey yapamam. :A

Cuma günü 5 grup gelecek. :D

C Grubu'nda da hanımlara öncelik olarak Hülya'ya kullanabilirsin. Bir yabancı dizide olsa bayağı severdin, o derece harika bir karakter. :A

Hülya Kraliçe için de oy topla bari, ben konumum gereği daha fazla bir şey yapamam. :A

Sen Zeynep yada Emir'e oy verdin mi.:)

@Forumdash senin dizinin elemanları var buralarda. Sahip çık kara sevdaya.:Z Burada Zeynep B grubunda Emir'e destek.:bhr:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...