umarım savaşırken fazlalıklarını budarlar kozalağınKes sen sesini fokçuk.s.s Emir bey her savaşı kazanır hem Cesur'dan iyidir.
umarım savaşırken fazlalıklarını budarlar kozalağınKes sen sesini fokçuk.s.s Emir bey her savaşı kazanır hem Cesur'dan iyidir.
Cesur Emir ve Hilal dedim burada da. Erkek kardeşliğe katkımız olduysa ne mutlu bana.@berkann yine kendi ayağıma sıkmak istemiyorum burada erkek kardeşliği yapar mısın. Lütfen Emir olsun.
Cesur Emir ve Hilal dedim burada da. Erkek kardeşliğe katkımız olduysa ne mutlu bana.
Cesur ve Güzel izlediğim tek diziydi ya vermezsem ayıp olurdu.Cesur demeseydin daha iyiydi Emir'e çok yakın o.
emir
meryem
hilal
aslında hilal yerin mesut dicektim ama mesut zaten üst tura çıkar hilali @Çiğdem- in şerrinden korumalı
Mesut
Meryem
Hilal
Meryem
Mesut
Hilal
Forumun yavaşlığına sinir ola ola gönderdim bende eraycım umarm kaçırdığım olmamıştır
Lütfen Emir'imize destek olalım.
Kozcuoğlu
Hilal
Meryem Reis <3
Emir
Hilal
Cesur
Kullandim
burdada meryem ömer dısında düşündüğüm yoktu şansına emir dedim burdada @sokak sanati
Emir, Meryem ve Cesur.
Meryem
Hilal
Emir | Kara Sevda
Cesur | Cesur ve Güzel
Ömer | Kiralık Aşk
kullandım
Cesur Emir ve Hilal dedim burada da. Erkek kardeşliğe katkımız olduysa ne mutlu bana.
Mesut
Emir
Cesur
Mesut
Hilal
Oylama sona erdi!Şu grubu görünce insan hiç sevmese bile Meryem demek durumunda kalıyor