Aslında forum sevmiyor fazla yoksa ilk turu atlatabilirdi hiç olmazsa ama dediğim şekilde forum sevmiyorBen buraya kadar geldiği için bile şaşkınım. Listeye alınması büyük sürpriz oldu benim açımdan.
Aslında forum sevmiyor fazla yoksa ilk turu atlatabilirdi hiç olmazsa ama dediğim şekilde forum sevmiyorBen buraya kadar geldiği için bile şaşkınım. Listeye alınması büyük sürpriz oldu benim açımdan.
yan roller iyiki açıkları kapatiyorlarİki vasıfsız. Boş roller valla ölsün de kurtulalım. Kim seviyor bu rolleri.
Aslında forum sevmiyor fazla yoksa ilk turu atlatabilirdi hiç olmazsa ama dediğim şekilde forum sevmiyor
yan roller iyiki açıkları kapatiyorlar
nekadarda kötüyüz, sevdigimiz dizilerin basrollerini kötülüykruz
Yan roller daha iyi oynuyor buna bende katılıyorum ama Kemal'inde oldukça iyi sahneleri bulunuyor aslında,bu sonucun birazda forum oylarıyla alakalı olduğunu düşünüyorum,bu listedeki oylamayı milyonlarca kişi oylasa Kemal üst tura çıkardı,Y.yarışıyırda yarışmıştım Burakla 6.haftaya kadar yarışabildim 2 hafta daha yarışmada kalsaydım çeyrek finalde oluyordu forumda seveni çok olmamasına rağmen iyidiForumda Kara Sevda izleyen 5 kişiyiz. Zeynep Emir'e youtube'da denk gelmeyen yok zaten. Nihan'ı da ben tanıtım biraz. Kemal'i tanıtan yok olmayınca böyle geri kaldı. Ben bile oy vermedim.
Henüz oy kullanmadıysan 6 grup ellerinden öper.Yan roller daha iyi oynuyor buna bende katılıyorum ama Kemal'inde oldukça iyi sahneleri bulunuyor aslında,bu sonucun birazda forum oylarıyla alakalı olduğunu düşünüyorum,bu listedeki oylamayı milyonlarca kişi oylasa Kemal üst tura çıkardı,Y.yarışıyırda yarışmıştım Burakla 6.haftaya kadar yarışabildim 2 hafta daha yarışmada kalsaydım çeyrek finalde oluyordu forumda seveni çok olmamasına rağmen iyidi
İlk gruplardaki oylamaları kullandım,sonraki gruplar kaldı onlarıda oylama yaparım daha sonraHenüz oy kullanmadıysan 6 grup ellerinden öper.
Yan roller daha iyi oynuyor buna bende katılıyorum ama Kemal'inde oldukça iyi sahneleri bulunuyor aslında,bu sonucun birazda forum oylarıyla alakalı olduğunu düşünüyorum,bu listedeki oylamayı milyonlarca kişi oylasa Kemal üst tura çıkardı,Y.yarışıyırda yarışmıştım Burakla 6.haftaya kadar yarışabildim 2 hafta daha yarışmada kalsaydım çeyrek finalde oluyordu forumda seveni çok olmamasına rağmen iyidi
Çeyrek değildi 6.haftaydı ama 8.haftada çeyrek final olacaktı,o haftayı atlatsaydım çeyrekteydim çünkü iyi sahneleri kalmıştı Burak'ınÇeyrek final hee baya dayanmışsın.
Bence şimdi kullan yoksa sonradan unutabilirsin.İlk gruplardaki oylamaları kullandım,sonraki gruplar kaldı onlarıda oylama yaparım daha sonra
Mobilde oy kullanılmıyor ondan pcde olunca oy kullanırımBence şimdi kullan yoksa sonradan unutabilirsin.
Bana Masum'u eklettirdin ama desteğe gelince icraat göremedik. 6 gruba da oylarını bekliyorum. @MasacRE-
Cevdet ve Yusuf kötü gidiyor da Tarık'ın bir üst tura geçme ihtimali onlara göre daha yüksek.Tamam gönderdim oyumu Bir de Bilge'ye verdim. Yalnız çok geride kalmış Cevdet, forumda Masum'u izleyen tayfa burayla pek ilgilenmiyor onu hesaplamayı unuttuk
Diğer gruplara da oy verebilirsen bekliyorum.Toprak
Bella
Melek
bilge
melek
faryalı
ilyas
bella
Bilge
Faryalı
Cesur
İlyas
Kemal
ilyas
toprak
silahtar
Bilge
Faryalı
Ve tabi ki Melek kız. Çok etkili oynuyor final hakediyor bu yetenek.
Bilge
Faryalı
İlyas
Bilge | Fi
Faryalı | Bodrum Masalı
Cesur | Cesur ve Güzel
İlyas | EDHO
Toprak
Melek
Faryalı
Cesur
İlyas Reis
yan roller iyiki açıkları kapatiyorlar
nekadarda kötüyüz, sevdigimiz dizilerin basrollerini kötülüykruz
Tamam gönderdim oyumu Bir de Bilge'ye verdim. Yalnız çok geride kalmış Cevdet, forumda Masum'u izleyen tayfa burayla pek ilgilenmiyor onu hesaplamayı unuttuk
Toprak
Bella
Melek
Kullandım
Oylama sona erdi!Faryalı | Bodrum Masalı
Kemal | Kara Sevda
İlyas | EDHO
Cesur | Cesur ve Güzel
Toprak | Kırgın Çiçekler