zaten 3 haftalik oylama kalacak 3ude final ve sadece 3 video onlarda muhakkak kullan.Hayır pek çekmiyor ama yarışmacılara göre durum değişir. Yarın oy kullanmayı sakın unutma ama.
yarin haledecem 😉
zaten 3 haftalik oylama kalacak 3ude final ve sadece 3 video onlarda muhakkak kullan.Hayır pek çekmiyor ama yarışmacılara göre durum değişir. Yarın oy kullanmayı sakın unutma ama.
Oyuncu ismi derken gerçek isimlerini diyor
İşte iki kere yazmaya gerek yok. Kafası karışanlar için zaten konuda oyuncu adları yazıyor.Oyuncu ismi derken gerçek isimlerini diyor
tamam oylarim bugün bir ara
sen hemenmi oyluyordun sanki daha yebi girdim bir sürü bildirim var. Yarişmamin hazirliklarini bitireyim oylayacam
saat 19da bizim sonuclara gelde elenenlere bir cift laf etSinan | Poyraz Karayel
Duru | Fi
Tamam uğrarım Yarın da umarım bana bir çift laf etmeye gelmezlersaat 19da bizim sonuclara gelde elenenlere bir cift laf et
yok ya bu hafta iyi gelmissin. Son 3 te olacagini sanmamTamam uğrarım Yarın da umarım bana bir çift laf etmeye gelmezler
etiket gelmediOylayanlar üzerine alınmasın, oylamayanlar da elini çabuk tutup favori karakterlerine sahip çıksın.
Nero efsanedir zaten gerekli desteği alır. Finale kadar yürür bu kadın.
Hazan çok orijinal bir rol değil ama Deniz Baysal kendini geliştiriyor. Fazilet ile olan çekişmeli sahnelerini seviyorum. Desteklenir..
Bu küçük Sinan'a oy vermemek olmaz. Hıçkıra hıçkıra ağlaması bile çok iyi. Seviyoruz Ataberk'i.
Kemal cidden efsane bir rol. Desteği hakediyor.
Serenay iyi oyuncudur. Duru içinde epey çalışmış. O danslar falan zor işi beceriyor.
Hazanda de
Sinan
Duru
Albay Kopuz
Zeynep | Anne
Hazan | Fazilet Hanım ve Kızları
Bahar | O Hayat Benim
Duru | Fi
Neriman | Kiralık Aşk
sinan
zeynep
duru
neriman
türkmen
Sinan
Kemal
Duru
Neriman
Zeynep
Kemal
Gönül
Mirat
Sinan | Poyraz Karayel
Neriman | Kiralık Aşk
Albay Kopuz | Savaşçı
Bahar | O Hayat Benim
Kemal | Kırgın Çiçekler (Sürpriz)
Sinan dedim, diğer dizileri izlemedim çünkü. Fi'ye başlayacağım gerçi.
Duru | Fi
Ve tabii ki Poyraz Karayel'den Sinan.
Çok zayıf grup.
Sinan | Poyraz Karayel
@sokak sanati @Harunnn60 @Dosi @cookies @xemrexxx @Çiğdem- @denizz19 şirret faziletin dünya tatlısı kızı hazana oy vermeyi unutmayalım
@Bully eğer senin sümüklü duruya oy atmamı istiyorsan hazanı pas geçmezsin
kemalime , nerimana ve hazana kullandım
Merak etme bende en başında kullanmştım ve Nerimana vermiştim Hazanı sevmiyorum zaten
Zeynep | Anne
Duru | Fi
Neriman | Kiralık Aşk
Gönül | Anne
@Aserat oyuncu adlarını da oylamaya yazarsan daha iyi olur. Karakter adlarından çıkaramıyorum. Başarılar.
Oyuncu ismi derken gerçek isimlerini diyor
tamam oylarim bugün bir ara
sen hemenmi oyluyordun sanki daha yebi girdim bir sürü bildirim var. Yarişmamin hazirliklarini bitireyim oylayacam
Zeynep - Gönül - Türkmen
Sinan | Poyraz Karayel
Duru | Fi
Oylama sona erdi!Kullandim