Sarp varken Emir de kimmiş. ssOyumu Emire mi versem Sarpamı.sss
Oyumu Emire mi versem Sarpamı.sss
Ben Emire vericem gibi
Sarpa söz verdiğim için mecburi kullandım yoksa emiri tutuyorum bu turdaBen Emire vericem gibi
Ben Emire vericem gibi
Sarpa söz verdiğim için mecburi kullandım yoksa emiri tutuyorum bu turda@sokak sanati efeyi kaçırma
@Bully naz yapar şimdiİşte gerçek bir melun. Muhteşemsin.Billy Çiğdem ben Darkleqend Yani Eros hepimiz Emir reisi destekliyoruz
Abla sözü dinle @EFE UYSAL
İlerde çok pişman olursun ahh Çiğdem ablam bana dediydi dersin. Gel Emir de.
Emir dersen sana çok pis trip atarım günlerce. ss
Boş ver. Onun zoruna giden senin hoşuna gider.
Sarpda çok iyi rol yapıyorda annem Kara Sevdayı izlediğinde bakmıştım bi ara efso oynuyordu rolünü ve ben genelde kötüleri tuttuğum için kendini baya sevdirmişti oyum gece olacak şimdi değilEmir dersen sana çok pis trip atarım günlerce. ss
Boş ver. Onun zoruna giden senin hoşuna gider.
Sarpda çok iyi rol yapıyorda annem Kara Sevdayı izlediğinde bakmıştım bi ara efso oynuyordu rolünü ve ben genelde kötüleri tuttuğum için kendini baya sevdirmişti oyum gece olacak şimdi değilEmir dersen sana çok pis trip atarım günlerce. ss
Allah'ına kurban senin, bir insan bu kadar mı adam olur be
Sarpda çok iyi rol yapıyorda annem Kara Sevdayı izlediğinde bakmıştım bi ara efso oynuyordu rolünü ve ben genelde kötüleri tuttuğum için kendini baya sevdirmişti oyum gece olacak şimdi değil
Sarpda çok iyi rol yapıyorda annem Kara Sevdayı izlediğinde bakmıştım bi ara efso oynuyordu rolünü ve ben genelde kötüleri tuttuğum için kendini baya sevdirmişti oyum gece olacak şimdi değil
Koriş ne ya yine anlamadım olay ne alaka Yılan Hikayesiyle.ay onu bunu bırakın korişe oy verin kaknemler çarpık bacaklılar sizi.ss ayol çetin tekindoru kral rolünde izlemediniz mi celal de neymiş yaşınız ı tutmuyor ergen misiniz ay kendime hakim olamıyorum şu an
oylar korişe@vadikızı @Dosi @ozmoturk @Harunnn60 @destere
fav10.net/forum/threads/en-favori-dizi-karakteri-%C3%87eyrek-final-b-grubu.267215/
Orada Mert de vardı.Sende Sarp avatarı yok muydu uzun süre ben mi yanlış hatırlıyorum
Sen Sarp varken Emir'e oy ver sonra gel bizden destek iste. ss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?