Ben görevi yaptım sıra sende yok öyle yağma.Önce seni bu turda bir göreyim, sonra bakariz.
Ben görevi yaptım sıra sende yok öyle yağma.Önce seni bu turda bir göreyim, sonra bakariz.
Ben görevi yaptım sıra sende yok öyle yağma.
Yok ya bir uyanık sen misin?Daha 5 saat görevlisin, kacmak yok.
Eşitlik nedeniyle 1 günlük daha ekstra süre verilecek, duyuruyu maçtan sonra yapacağım.Şu saçma önceki tura bakarak tur atlama kuralı nedeni ile Kızılcık Şerbeti elenmiş olacak. Bu kuralı oldum olası doğru bulmuyorum, önceki turlarda rakipler farklı sonuçta. Ben kendi etkinliklerimde bunu uygulamıyorum bundan dolayı.
Bu şekilde elenmeler üzücü. İki diziyide izliyorum ama Kızılcık Şerbetini finalde görmek isterdim.
Yani şimdi bunuda doğru bulmuyorum çünkü sen hiç bir zaman böyle uzatma yapmıyordun, kural değişiklikleri olunacaksa bu etkinliğin başında belirtilmeliydi veya süre bitiminden saatler önceside belirtilse belki kabul edilebilirdi.EŞİTLİK NEDENİYLE 1 GÜN EKSTRA SÜRE VERİLECEK! DETAYLAR AZ SONRA!
Eşitlik nedeniyle 1 günlük daha ekstra süre verilecek, duyuruyu maçtan sonra yapacağım.
Yani aslında makul olabilirdi çünkü @bazinga kasıtlı olarak vermedi ama ne olursa olsun sisteme giren oy geri alınamıyor maalesef.Çok doğru karar verildi. En azından hakkaniyet sağlanır. Haluk Bilginer var diye oy verdim diyen kişinin oyu silinmeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?