Ciddiyim forumda ciddi anlamda 5 tane izleyen çıkmaz. Sırf KŞ kazanmasın diye oy atan var Aile'ye. Hele biri var ki dizide Haluk Bilginer var sanıp oy attım yazmış öylesi facia bir kitle.Kıvanç ve Serenay görünce ezbere oy veriliyor maalesef.
Ciddiyim forumda ciddi anlamda 5 tane izleyen çıkmaz. Sırf KŞ kazanmasın diye oy atan var Aile'ye. Hele biri var ki dizide Haluk Bilginer var sanıp oy attım yazmış öylesi facia bir kitle.Kıvanç ve Serenay görünce ezbere oy veriliyor maalesef.
eğer bu belirleyici olursa Gibi’ninde ayağına sıkmış olabilirsin. Gibici tayfanın çoğunluğu Aile izleyen tayfa oylar bölünürAile’yi Haluk Bilginer dizisi sanıp oy kullanmış bulundum, sağlık olsun.
Nasıl ya iki dizi ne alaka.Vay, farklı bir tablo ortaya çıkmış
eğer bu belirleyici olursa Gibi’ninde ayağına sıkmış olabilirsin. Gibici tayfanın çoğunluğu Aile izleyen tayfa oylar bölünür
Analiz üstadı. Denklem problemi gibi.Vay, farklı bir tablo ortaya çıkmış
eğer bu belirleyici olursa Gibi’ninde ayağına sıkmış olabilirsin. Gibici tayfanın çoğunluğu Aile izleyen tayfa oylar bölünür
farklı dizi olabilirler ama Gibi dizisini izleyen bir çok arkadaşımız Kıvanç- Serenay uyumundan dolayı Aileye şans verip o diziyide seven isimler. İzleyici kesimi birbirine yakınNasıl ya iki dizi ne alaka.
Birine mansiyon ödülü versen olmaz mı?farklı dizi olabilirler ama Gibi dizisini izleyen bir çok arkadaşımız Kıvanç- Serenay uyumundan dolayı Aileye şans verip o diziyide seven isimler. İzleyici kesimi birbirine yakın
Kızılcık Şerbetine ise çok anti olan isimler var. Onlardan oy kapmak daha kolay olur finalde bu arada ben bu 3 diziyide izlemiş biriyim. Bir tek Gibi kaybederse üzüleceğim. Üçüde finalde olmayı hak ediyor ama
Sandık görevlisi misin ?Burada 27 kisi oy kullanmis, diger oylamada sadece 21. diger konuya da gidin be kardesim
Sandık görevlisi misin ?
@xemrexxx yi oturttun mu töbe billlah bişi olamaz.Sandiklara sahip cikmak gerek
@xemrexxx yi oturttun mu töbe billlah bişi olamaz.
Sende birini öner o zaman.Görevi düzgün yapan birileri gerek
Sende birini öner o zaman.
Alıpta kaçan mı? Yok öyle yağma sende varsın artık bu işte.Sen yaparsin bu isi
Alıpta kaçan mı? Yok öyle yağma sende varsın artık bu işte.