2021 En Favori Dizi 2021 - Çeyrek Final | D Grubu | Son Yaz vs Yasak Elma

Hangi dizi YARI FİNALE çıksın?

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yasak Elma rezilliğinin gördüğü yeri istemez. :Z Ayrıca fark yiyerek de gitmedi gayet destek aldı son turunda. :Z
İstediğini söyle, kapağın tillahını yedin. :F 100 küsür bölümü geçmesine rağmen hala finale oynuyoruz. :Z

Etkinliğin adı en kaliteli dizi değil en favori dizi. Yarı finale çıkıyor diye kaliteli olmuyor az mantık. :A
Abi etkinliği düzenleyen sensin, madem böyle küçük göreceksin hiç yapma. :A Ay bıktım senin saçmalıklarından. :F

Abi etkinliği düzenleyen sensin, madem böyle küçük göreceksin hiç yapma. :A Ay bıktım senin saçmalıklarından. :F
Düzenleyen benim diye her şeyden memnun mu olmam lazım. :A Ayrıca memnuniyetsizliğimi kendi içimde yaşıyorum zaten konuyu açan sensin. :A

Düzenleyen benim diye her şeyden memnun mu olmam lazım. :A Ayrıca memnuniyetsizliğimi kendi içimde yaşıyorum zaten konuyu açan sensin. :A
Beter ol. :Z

Memnun olmayacaksan düzenleme, kimse senden böyle bir talepte bulunmuyor. :F

Forumun en eski etkinliklerinden birini sevdiğim dizi üst tura çıkamadı diye keyfime göre rafa mı kaldıracaktım where is the mantık? :A
Sen ne anlarsın mantıktan, yanından bile geçemezsin. :A Önce söylediklerinle yaptıklarının bir mantığı olsun da sonra gel burada mantıktan bahset. :F

Sen ne anlarsın mantıktan, yanından bile geçemezsin. :A Önce söylediklerinle yaptıklarının bir mantığı olsun da sonra gel burada mantıktan bahset. :F
20210729_183734.jpg

Kırmızı Oda gibi bir dizi dururken, çeyrek finale kalan bazı dizilere hayret ettim.

Hiçbiri.

• Beğendim
Reactions: Aserat
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...