Bazı oyuncular = tek oyuncu = Ozan GüvenKazanamazlar zaten ve o da fazla abartılmıştı başta. Bazı oyuncular nedeniyle istemiyorum
Bazı oyuncular = tek oyuncu = Ozan GüvenKazanamazlar zaten ve o da fazla abartılmıştı başta. Bazı oyuncular nedeniyle istemiyorum
Biri daha var gıcık kaptığım. Bende kalsınBazı oyuncular = tek oyuncu = Ozan Güven
Özelden söyle benden çıkmaz.Biri daha var gıcık kaptığım. Bende kalsın
En başta sana dememÖzelden söyle benden çıkmaz.
😱 Ne oldu sen de mi bana bugün uyuz olanlar kervanındansın.En başta sana demem
Yeter sustum
🤐
Sana karşı herzaman ki halim dermişim😱 Ne oldu sen de mi bana bugün uyuz olanlar kervanındansın.
Mucize Doktor’dan daha kötü bir dizi olamaz amaKazanamazlar zaten ve o da fazla abartılmıştı başta. Bazı oyuncular nedeniyle istemiyorum
Mucize Doktor'u 1 bölüm izlemiştim çok kötüydü gerçekten, oyüzden evet eminim Babil daha iyidirMucize Doktor’dan daha kötü bir dizi olamaz ama
Babil’i hiç izlemedim ama eminim diğer çöp diziden daha iyidirMucize Doktor'u 1 bölüm izlemiştim çok kötüydü gerçekten, oyüzden evet eminim Babil daha iyidir
Hekimoğlu'nu izledikten sonra Mucize Doktor daha da kötü geldi banaBabil’i hiç izlemedim ama eminim diğer çöp diziden daha iyidir
Hekimoğlu’nun oyuncuları iyi en azından, bu dizi tamamen boşHekimoğlu'nu izledikten sonra Mucize Doktor daha da kötü geldi bana
@xdragxx hep sinir bozucu atıyorHekimoğlu’nun oyuncuları iyi en azından, bu dizi tamamen boş
Tam kızdıramamışsın demek ki@xdragxx hep sinir bozucu atıyor
Babil’e oy verip @Aserat ı sinir etmek ister misin.İzlemediğim diziler, oyüzden oy kullanmıyorum😊
Diss atma huyu yok :S ya da bana kıymıyorTam kızdıramamışsın demek ki
Değişen birşey olmayacak. Keşke eşitlik olsaydı. Daha fiyakalı olurduBabil’e oy verip @Aserat ı sinir etmek ister misin.
Kıymıyor olsa olmamış atar zatenDiss atma huyu yok :S ya da bana kıymıyor
UP yetmez, toplu etiket isteriz Geçen tur 40 oyu geçmişti, finalde şu an 30 oy var sadece
Oylamanın sona ermesine 25 SAAT kaldı! Büyük final heyecanına ortak olmak isteyenleri bekliyoruz!
(Oy verenler üzerine alınmasın)
@Çiğdem @xBUGRAx @Afet Güçverir @serhatt @Yiğitt @Bully @Özgür @xemrexxx @Dosi @alperuz @denizz19 @Angelica @Forumdash @Sherlock @Turkuazz @Ahmed @xdragxx @eskici @Hachiko @batuhankaralar @mesmeso61 @MasacRE @dreamy @The_Erinch @Maskeli Fedai @Emre Ozansoy @Tolstoyevski @emreemreu @Araf @MEnes @Gerekli24 @slhttnmtl @12.Adam @Felon @STARAN @elvissman @anniegrant @soo @Tolstoyevski @kerem @Harunnn60 @MayısKralı @offensive @-potterhead- @emrecnn @Zeyno45 @S.G.A.T. @tolgab @yigit_00 @YıldırıM @phoebebuffay @Polat Şaşmaz @hayret bi şey @sokak sanati @DR @ozmoturk @soo @Billy Kane @Atlass @ömer karataş @emrecnn @Gizmen @sherifbasha100 @cehennet @Canol @MrSequencer @pompy @Silinmiş Üye @AteşBöceği @haluk792
Yarışmamızı pek bilmiyorKıymıyor olsa olmamış atar zaten
Bildiğim için atmıyorum ya daYarışmamızı pek bilmiyor