UP yetmez, toplu etiket isteriz Geçen tur 40 oyu geçmişti, finalde şu an 30 oy var sadeceOy vermeyenler için UP
UP yetmez, toplu etiket isteriz Geçen tur 40 oyu geçmişti, finalde şu an 30 oy var sadeceOy vermeyenler için UP
Mide fesadı olursun neme lazım.Buraya kadar gelmek de güzeldi bu sofradan çıkamayız
Yasak Elma nasıl izleniyor anlamıyorum ama en azından görüyorum izleyenleri Çukurova o kadar reytingi nasıl alıyor anlamıyorum. Babil ve Mucize Doktor sürekli takip ettiğim diziler değil.
Dizi Diss Savaşları Bölüm 2 @DosiBen de Çukur nasıl izleniyor anlamıyorum.
Çukur sürekli izlediğim dizi değil ama erkek dizileri zaten ekranda az. EDHO ile o ayakta kalsın bariBen de Çukur nasıl izleniyor anlamıyorum.
Benim diss almak için oldukça yeni üyeyim ayrıca damarlarına bassak bile atmıyorlar.Dizi Diss Savaşları Bölüm 2 @Dosi
Forumla tanışmışsın.Benim diss almak için oldukça yeni üyeyim ayrıca damarlarına bassak bile atmıyorlar.
Evet ancak toplam diss sayıdlığı için 2. kategori ben sonuncu olurum büyük ihtimalForumla tanışmışsın.
Dizi izlerken cinsiyete bakmıyorum ben.Çukur sürekli izlediğim dizi değil ama erkek dizileri zaten ekranda az. EDHO ile o ayakta kalsın bari
Yasak Elma oyuncu kadrosu olarak şuan ekrandaki en iyi işlerden birisi senaryosu ise kendi türündeki dizilerin en iyisi bence.Yasak Elma nasıl izleniyor anlamıyorum ama en azından görüyorum izleyenleri Çukurova o kadar reytingi nasıl alıyor anlamıyorum. Babil ve Mucize Doktor sürekli takip ettiğim diziler değil.
Yasak Elma oyuncu kadrosu olarak şuan ekrandaki en iyi işlerden birisi senaryosu ise kendi türündeki dizilerin en iyisi bence.
Koyun can derdinde, kasap et.Barış...
Yaptım rahatladın mı.UP yetmez, toplu etiket isteriz Geçen tur 40 oyu geçmişti, finalde şu an 30 oy var sadece
İzlemediğim diziler, oyüzden oy kullanmıyorum😊Oylamanın sona ermesine 25 SAAT kaldı! Büyük final heyecanına ortak olmak isteyenleri bekliyoruz!
(Oy verenler üzerine alınmasın)
@Çiğdem @xBUGRAx @Afet Güçverir @serhatt @Yiğitt @Bully @Özgür @xemrexxx @Dosi @alperuz @denizz19 @Angelica @Forumdash @Sherlock @Turkuazz @Ahmed @xdragxx @eskici @Hachiko @batuhankaralar @mesmeso61 @MasacRE @dreamy @The_Erinch @Maskeli Fedai @Emre Ozansoy @Tolstoyevski @emreemreu @Araf @MEnes @Gerekli24 @slhttnmtl @12.Adam @Felon @STARAN @elvissman @anniegrant @soo @Tolstoyevski @kerem @Harunnn60 @MayısKralı @offensive @-potterhead- @emrecnn @Zeyno45 @S.G.A.T. @tolgab @yigit_00 @YıldırıM @phoebebuffay @Polat Şaşmaz @hayret bi şey @sokak sanati @DR @ozmoturk @soo @Billy Kane @Atlass @ömer karataş @emrecnn @Gizmen @sherifbasha100 @cehennet @Canol @MrSequencer @pompy @Silinmiş Üye @AteşBöceği @haluk792
Atiye’yi eleyen diziye inat Babil’e oy vermeyecek misinİzlemediğim diziler, oyüzden oy kullanmıyorum😊
Senin kapatma düğmen falan yok mu.Şu saçma diziyi nasıl şampiyon yapıyorsunuz ya şaka gibi
Yok maalesefSenin kapatma düğmen falan yok mu.
Kazanamazlar zaten ve o da fazla abartılmıştı başta. Bazı oyuncular nedeniyle istemiyorumAtiye’yi eleyen diziye inat Babil’e oy vermeyecek misin