Daha kötüsü... FOX'la tehdit etti.. Kanal D gibi beddua ederim dedi.. 😕
UTC kazanacak
Forumu bırakmadan önce bu sezon en favori dizi yarışmasında stratejik hareket edeceğim demiştin ama gitmiştin bir anda. Bu sezon bari yapalım![]()
Yapalım geçen yaz dizimiz yoktu bu sene güzel işlerimiz var.![]()
Kırgın Çiçekler için de aynı desteği sağlarsan olurBizim Hikaye iyi iş yapar. Sen ben ve @denizz19 bir arada olunca kimse önünde duramaz
Kadınada bakıyordu Deniz. Bence iyi bi ekip olacağız zaten oy toplamak serbest![]()
Kırgın Çiçekler için de aynı desteği sağlarsan olur![]()
Kırgın Çiçekler forum istatistiklerine göre kazanamaz zaten ama Bizim Hikaye için destek rahat bulunurO ölmüş gömen olmamış canım boş ver onu![]()
Kırgın Çiçekler forum istatistiklerine göre kazanamaz zaten ama Bizim Hikaye için destek rahat bulunur![]()
Kime oynaman gerektiğini iyi biliyo sunAynen kuşum bende senin gibi düşünüyorum. Hazal yıllar sonra hakettiği değeri görecek(Çok severim ben Hazal'ı
)
Kime oynaman gerektiğini iyi biliyo sun![]()
@DarkLegenD bak Atacan'a oynuyor şu an barışmak istiyorYılan gibi kıvırmayı @mrt-06 'dan öğrendim. Sonuçta o demişti yılanı ben yetiştirdim diye![]()
@DarkLegenD bak Atacan'a oynuyor şu an barışmak istiyor![]()
Çok seviyorsun dimi Atacan'ı hoş eskiden bayağı iyiydik hepimiz ama sen su koyverdinKendisi beni 6 kez etiketledi bende iade ziyaret yapıyorum![]()
Hiç merak etmeyin ben sizin suyunuzu dolduracağım.(ne demekse artık)Çok seviyorsun dimi Atacan'ı hoş eskiden bayağı iyiydik hepimiz ama sen su koyverdin![]()
Su doldu zaten boşaltman lazımHiç merak etmeyin ben sizin suyunuzu dolduracağım.(ne demekse artık)
Tehlikeli. Su koyvermek dışarı yönlü bir eylem değil mi?Su doldu zaten boşaltman lazım![]()