Daha kötüsü... FOX'la tehdit etti.. Kanal D gibi beddua ederim dedi.. 😕
UTC kazanacak
Forumu bırakmadan önce bu sezon en favori dizi yarışmasında stratejik hareket edeceğim demiştin ama gitmiştin bir anda. Bu sezon bari yapalım
Yapalım geçen yaz dizimiz yoktu bu sene güzel işlerimiz var.
Kırgın Çiçekler için de aynı desteği sağlarsan olurBizim Hikaye iyi iş yapar. Sen ben ve @denizz19 bir arada olunca kimse önünde duramaz
Kadınada bakıyordu Deniz. Bence iyi bi ekip olacağız zaten oy toplamak serbest
Kırgın Çiçekler için de aynı desteği sağlarsan olur
Kırgın Çiçekler forum istatistiklerine göre kazanamaz zaten ama Bizim Hikaye için destek rahat bulunurO ölmüş gömen olmamış canım boş ver onu
Kırgın Çiçekler forum istatistiklerine göre kazanamaz zaten ama Bizim Hikaye için destek rahat bulunur
Kime oynaman gerektiğini iyi biliyo sunAynen kuşum bende senin gibi düşünüyorum. Hazal yıllar sonra hakettiği değeri görecek (Çok severim ben Hazal'ı )
Kime oynaman gerektiğini iyi biliyo sun
@DarkLegenD bak Atacan'a oynuyor şu an barışmak istiyorYılan gibi kıvırmayı @mrt-06 'dan öğrendim. Sonuçta o demişti yılanı ben yetiştirdim diye
@DarkLegenD bak Atacan'a oynuyor şu an barışmak istiyor
Çok seviyorsun dimi Atacan'ı hoş eskiden bayağı iyiydik hepimiz ama sen su koyverdinKendisi beni 6 kez etiketledi bende iade ziyaret yapıyorum
Hiç merak etmeyin ben sizin suyunuzu dolduracağım.(ne demekse artık)Çok seviyorsun dimi Atacan'ı hoş eskiden bayağı iyiydik hepimiz ama sen su koyverdin
Su doldu zaten boşaltman lazımHiç merak etmeyin ben sizin suyunuzu dolduracağım.(ne demekse artık)
Tehlikeli. Su koyvermek dışarı yönlü bir eylem değil mi?Su doldu zaten boşaltman lazım