Beraberlik durumunda nolurO zaman 19-20 olur. 2 kişi daha lazım yarına kadar.
Önceki turda daha çok oy alan üst tura çıkar ki yanlış hatırlamıyorsam Dip daha çok oy almıştı.Beraberlik durumunda nolur
Ayarlamaya çalışırımÖnceki turda daha çok oy alan üst tura çıkar ki yanlış hatırlamıyorsam Dip daha çok oy almıştı.
Çalışma ayarla. 24 saatten az kaldı.Ayarlamaya çalışırım
İnternete özel iş olduğu için Dip'e vermiştim zaten, her ne kadar çok başarılı olamasa da@MayısKralı kanka deine Stimme ist für Dip bitte. Du weißt das, meine Liebe.
@ozmoturk Queen Fazilet'imizin intikamını almalıyız. O yüzden oyunu Dip'e bekliyorum.
Nasılsın dedim?
@DarkLegenD kanki jet sosyete de sana muhteşem bir surpriz yapacağım Zifiri dizisinde de başrol
İzlemediğim şeye oy veremem.
İnternet dizisi diye her şeyi kucaklayan zorunda değilsiniz ne bu ısrar.İnternete özel iş olduğu için Dip'e vermiştim zaten, her ne kadar çok başarılı olamasa da
Her dizisi öncekinden beter olan Gülse'ye de vermek zorunda değiliz, TV8'e kadar düştü zatenİnternet dizisi diye her şeyi kucaklayan zorunda değilsiniz ne bu ısrar.
Bırak şunu da UTC'yi kurtarmamız lazım.İnternet dizisi diye her şeyi kucaklayan zorunda değilsiniz ne bu ısrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?