UTC için de oy toplasana internet dizisinin kazanmasını istemiyorsan.Sağ ol can can
Ben Jet Sosyete içn de toplamam da düşmana karşı durmak gerekUTC için de oy toplasana internet dizisinin kazanmasını istemiyorsan.
Sen iyi topluyorsun işte ben hepsine yetişemiyorum.Ben Jet Sosyete içn de toplamam da düşmana karşı durmak gerek
D ve F gruplarına oy vermeyi unutmuşsun. Burada Gülse için Jet Sosyete'ye oy atsan ne güzel olur. @soo
Daha gözlemci varSen iyi topluyorsun işte ben hepsine yetişemiyorum.
Aşkım helal sana, güzel oy toplamışsın. Bu Yalan Dünya özentisi Jet Sosyete'ye fırsat verdirmemişsin.@gözlemci kanka sen Dip'e verirsin, hiç şüphem yok.
Oy toplamak bizim işimiz aşkım. Özentilere yarı final yok.Aşkım helal sana, güzel oy toplamışsın. Bu Yalan Dünya özentisi Jet Sosyete'ye fırsat verdirmemişsin.
Fazo'yu eleyen Jet Sosyete değildi niye ondan intikam alsın. Kendisi sosyetik dizileri seven biri olarak tabii ki de Jet Sosyete'ye oy vermeli.@MayısKralı kanka deine Stimme ist für Dip bitte. Du weißt das, meine Liebe.
@ozmoturk Queen Fazilet'imizin intikamını almalıyız. O yüzden oyunu Dip'e bekliyorum.
@MayısKralı kanka deine Stimme ist für Dip bitte. Du weißt das, meine Liebe.
@ozmoturk Queen Fazilet'imizin intikamını almalıyız. O yüzden oyunu Dip'e bekliyorum.
Nasılsın dedim?I have given yet. My german didnt suffice this sentence.
Jet Sosyete'ye destek verirsen SKY'nin en tutkulu izleyicisi olacağım. Hadi bir iyilik yap.I have given yet. My german didnt suffice this sentence.