UTC için de oy toplasana internet dizisinin kazanmasını istemiyorsan.Sağ ol can can![]()
Ben Jet Sosyete içn de toplamam da düşmana karşı durmak gerekUTC için de oy toplasana internet dizisinin kazanmasını istemiyorsan.![]()
Sen iyi topluyorsun işte ben hepsine yetişemiyorum.Ben Jet Sosyete içn de toplamam da düşmana karşı durmak gerek![]()
D ve F gruplarına oy vermeyi unutmuşsun. Burada Gülse için Jet Sosyete'ye oy atsan ne güzel olur.@soo
Daha gözlemci varSen iyi topluyorsun işte ben hepsine yetişemiyorum.![]()
Aşkım helal sana, güzel oy toplamışsın. Bu Yalan Dünya özentisi Jet Sosyete'ye fırsat verdirmemişsin.@gözlemci kanka sen Dip'e verirsin, hiç şüphem yok.![]()
Oy toplamak bizim işimiz aşkım. Özentilere yarı final yok.Aşkım helal sana, güzel oy toplamışsın. Bu Yalan Dünya özentisi Jet Sosyete'ye fırsat verdirmemişsin.![]()
Fazo'yu eleyen Jet Sosyete değildi niye ondan intikam alsın.@MayısKralı kanka deine Stimme ist für Dip bitte. Du weißt das, meine Liebe.
@ozmoturk Queen Fazilet'imizin intikamını almalıyız. O yüzden oyunu Dip'e bekliyorum.![]()
@MayısKralı kanka deine Stimme ist für Dip bitte. Du weißt das, meine Liebe.
@ozmoturk Queen Fazilet'imizin intikamını almalıyız. O yüzden oyunu Dip'e bekliyorum.![]()
Nasılsın dedim?I have given yet. My german didnt suffice this sentence.![]()
Jet Sosyete'ye destek verirsen SKY'nin en tutkulu izleyicisi olacağım. Hadi bir iyilik yap.I have given yet. My german didnt suffice this sentence.![]()