bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 50,347
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Normal şartlarda Fi'ye oy verebilirdim ama kumpas ve oynanan oyunu gördüğüm için kardeş dizimiz Çukur'a oy topladım Fi'me laf ettirmem yalnız
Senin filin 2 seksen uzanmış çukurda ayollNormal şartlarda Fi'ye oy verebilirdim ama kumpas ve oynanan oyunu gördüğüm için kardeş dizimiz Çukur'a oy topladım Fi'me laf ettirmem yalnız
İlk sayfadaki mesajıma git harika at Birliğimiz bozulmasın diye öyle yaptım, yoksa sen gelene kadar Fi de önde olabilirdi şu anSenin filin 2 seksen uzanmış çukurda ayoll
Net dizileri yarışmasın istiyorum haksızlık oluyor topluyorlar karma en iyi oyuncuları ve reyting kaygısı olmadan istedikleri yayını yapıyorlar tv de reytingle mücadele eden dizilerle aynı şekilde yarısıyorlar forumda
İçerde gibi bu yılda Çukur almalı Ufak Tefek Ecünnüler dizisinde Merve Vartoluyu yendi ama dizilerde yenmemeli @sokak sanatiAynen canım bu kirli oyunlara karşı birlik olmalı ve meydanlara çıkmalıyız Bu bir kalkışmadır, İçerdeci, Çukurcu ve değerli kardeşlerimi meydanlara davet ediyorum..
@Sherlock @mesmeso61 @batuhankaralar @MEnes @ozgur2113 @Maskeli Fedai @ozgur2113 @Yiğitt
İçerde gibi bu yılda Çukur almalı Ufak Tefek Ecünnüler dizisinde Merve Vartoluyu yendi ama dizilerde yenmemeli @sokak sanati
Bu saatten sonra Çukurcuyuz artık Çukur evimiz İdris babamızİçerde gibi bu yılda Çukur almalı Ufak Tefek Ecünnüler dizisinde Merve Vartoluyu yendi ama dizilerde yenmemeli @sokak sanati
Kadını Eşkiyam eledi @Bully Ne dedi oraya acabaZaten Kadın yada Bizim hikaye alacak bu SEZON fox olacak
Kadını Eşkiyam eledi @Bully Ne dedi oraya acaba
Eşkiyayı eleyip yarı finalde bizim hikaye ya da ufak tefek ecünnüler ile karşılarsa yanı Çukur dısında her hangi bir diziyle ozaman yanıma geldiğinde görüşrüüz ama onuda düşün ayollSen yarın yoksun ben iyi bi çalışma yapayım hele dur
Eşkiyayı eleyip yarı finalde bizim hikaye ya da ufak tefek ecünnüler ile karşılarsa yanı Çukur dısında her hangi bir diziyle ozaman yanıma geldiğinde görüşrüüz ama onuda düşün ayoll
Aaa ozaman görürsün sen ozaman sokak sanati bey oklavam ile bekleyecem seniSen bi oysun senin bi yedeğini bulurum ben
Sen düş o çukura