2018 En Favori Dizi 2018 - Çeyrek Final | C Grubu | Çukur vs Fi

Hangi dizi yarı finale yükselsin?

• Çukur | Show TV

Oy: 17 60.7%
  • Fi | Puhu TV

Oy: 11 39.3%

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çukur Fil dizisini Çukura düşürmeli :A :A :A @Bully @xemrexxx @serhatt @sokak sanati @mrt-06
snapshot010_jpg1513247719.jpg

Normal şartlarda Fi'ye oy verebilirdim ama kumpas ve oynanan oyunu gördüğüm için kardeş dizimiz Çukur'a oy topladım :A Fi'me laf ettirmem yalnız :A
Senin filin 2 seksen uzanmış çukurda ayoll :A :A :A

Net dizileri yarışmasın istiyorum haksızlık oluyor topluyorlar karma en iyi oyuncuları ve reyting kaygısı olmadan istedikleri yayını yapıyorlar tv de reytingle mücadele eden dizilerle aynı şekilde yarısıyorlar forumda :A

Senin filin 2 seksen uzanmış çukurda ayoll :A :A :A

Net dizileri yarışmasın istiyorum haksızlık oluyor topluyorlar karma en iyi oyuncuları ve reyting kaygısı olmadan istedikleri yayını yapıyorlar tv de reytingle mücadele eden dizilerle aynı şekilde yarısıyorlar forumda :A
İlk sayfadaki mesajıma git harika at :A Birliğimiz bozulmasın diye öyle yaptım, yoksa sen gelene kadar Fi de önde olabilirdi şu an :A

Çatla :A Geçen sene İçerde - Fi finali olmuş, muhteşem bir finalmiş...

Ben bu oyunu bozarım. Kardeş dizimiz Çukur :A @Çiğdem- @mrt-06

Aynen canım bu kirli oyunlara karşı birlik olmalı ve meydanlara çıkmalıyız :A Bu bir kalkışmadır, İçerdeci, Çukurcu ve değerli kardeşlerimi meydanlara davet ediyorum..

@Sherlock @mesmeso61 @batuhankaralar @MEnes @ozgur2113 @Maskeli Fedai @ozgur2113 @Yiğitt
İçerde gibi bu yılda Çukur almalı :A Ufak Tefek Ecünnüler dizisinde Merve Vartoluyu yendi ama dizilerde yenmemeli :A @sokak sanati

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...