Hayatımda ilk kez bir şey istemiştim senden, öyle olsun..Veremem canım.
Hayatımda ilk kez bir şey istemiştim senden, öyle olsun..Veremem canım.
Güzel sahneydi İdris baba ve Kemal reyizTabii ki Çukur.
Anam tüm foruma verdin yumoşum bir oy istedi vermiyorsun ya..Veremem canım.
Fi'ye çoktan vermiştim.@Maskeli Fedai Atacan’ımın da dediği gibi Yahudi lobisine karşı Çukur diyoruz melunum
@dreamy @DarkLegenD benim hatrıma Çukur diyorsunuz dimi kardeşlerim
Benden niye oy istiyorsunuz o zaman pis hileciler?! @BullyÇekemeyenimiz ne çokmuş be izlemedikleri diziye oy veriyorlar.
Senin canın saolsun Sözü aldım o haldeFi'ye çoktan vermiştim.
Zaten Çeyrek Finalde Fi'den başka izlediğim dizi yoktu. Elenirse ileriki turlarda destekleriz
Her zamanki hainliklerin. ss Sana dün yaptığım bütün övgüleri geri alıyorum..
Fi ağır basıyor melun@Maskeli Fedai Atacan’ımın da dediği gibi Yahudi lobisine karşı Çukur diyoruz melunum
@dreamy @DarkLegenD benim hatrıma Çukur diyorsunuz dimi kardeşlerim
Ben de normal ve adil şartlarda Fi'ye verebilirdim ama kumpas var Kumpası ancak Çukur'la durdurabilirizFi ağır basıyor melun
Fi'ye oy versem dayak yer mıyımBen de normal ve adil şartlarda Fi'ye verebilirdim ama kumpas var Kumpası ancak Çukur'la durdurabiliriz
E tabii, bu kutlu davasında kardeşini, dostunu yalnız bırakmış oluyorsun çünkü.. Hem dayak hem de trip yersinFi'ye oy versem dayak yer mıyım
@Çiğdem- psikolojik baskılar yapıyor bu KaanE tabii, bu kutlu davasında kardeşini, dostunu yalnız bırakmış oluyorsun çünkü.. Hem dayak hem de trip yersin
La senin canın saolsun, neye istiyorsan ona oy ver Ben seni dövmem de trip de atmam Beni iyi tanıdığın için yemedin duygu sömürümü@Çiğdem- psikolojik baskılar yapıyor bu Kaan