Bu sezon hiç sandı yok EDHO'ın. Çukur yada UTC yada Bizim Hikaye yada Kadın olabilir. Belki şahsiyet.
EDHO turu geçsin de Kadın'ın şansı kalmasın.
Bu sezon hiç sandı yok EDHO'ın. Çukur yada UTC yada Bizim Hikaye yada Kadın olabilir. Belki şahsiyet.
EDHO bizimkiler seyrediyor ben de onlarla birlikte bakıyorum aradaEDHO'ya karşı dönen oyunu böyle bozacağız.
Sonra da düşmanlarımıza böyle ayar vereceğiz.
@Çiğdem- @batuhankaralar @Bully @mrt-06 @Dosi
EDHO bizimkiler seyrediyor ben de onlarla birlikte bakıyorum aradaKaliteli dizi, Kadın'ı her türlü yemeli
Eyvallah Enes'im, kalite nerde biz orda%100 katılıyorum, foruma kaliten ile geri döndün kardeşim.Oylar EDHO'ya.
Eyvallah Enes'im, kalite nerde biz ordaSen de kaliteli bir insansın ayrıca
EDHO'ya güveniyoruz
Ben kullandım oy
Ben Kırgın Çiçekler dışında hiçbir diziye trip atmam
Bak @vadikızı Deniz Kç hariç başka dizilere atılan oylarda trip atmazmış, oyüzden gönül rahatlığıyla EDHD diyebilirsin@vadikızı Kadın demeni bekliyoruz
Diziyi çevremdeki herkes izliyor ve tam izleyici olmasamda hakimim. Bazı merak ettiğim sahneleri izlemişliğim var artı Olgun Şimşek'ten dolayı gönül rahatlığıyla verdim oyumuEDHO'ya karşı dönen oyunu böyle bozacağız.
Sonra da düşmanlarımıza böyle ayar vereceğiz.
@Çiğdem- @batuhankaralar @Bully @mrt-06 @Dosi
Aloo Jale'nin oyununa geldim iyi halt alooo
Ben her zaman ezilenin yanındayımKadın dedim. 16-14 @denizz19
Onun ezilenden kastı Kadın dizisindeki ezilen kadınEzilen taraf biziz, üzerimize oynuyorlar.@denizz19 ve @sokak sanati saf birleştirdi sırf bizi bitirmek için. Siz de oyuna geldiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?