Bu kadar yıldır bu dizinin şampiyonluk almaması ayıp benceBen de bu zamana kadar Kadın'ı destekledim de gelecek sezon şampiyon olsun bu sezon bizim
Bu kadar yıldır bu dizinin şampiyonluk almaması ayıp benceBen de bu zamana kadar Kadın'ı destekledim de gelecek sezon şampiyon olsun bu sezon bizim
Kolay oldu gerçekten ayoll Eşkiyam eledi sayılır final Çukur Eşkiya
Hahahaha kolay olmuşmuş, kıvranmasını izlemek güzel olacakKolay oldu gerçekten ayoll Eşkiyam eledi sayılır final Çukur Eşkiya
Dedim ki ben İlk sayfada mesajım var
Kolay oldu gerçekten ayoll Eşkiyam eledi sayılır final Çukur Eşkiya
Hahahaha kolay olmuşmuş, kıvranmasını izlemek güzel olacak
Bu sefer elenirsek valla oturur ağlarım.
Enver dedeye, Bahara, Ceyda'ya, Dorukçumu yedirtmem. Çok büyük olay çıkar.
Aaa oy toplayacak değilim ayoll zaten gidiyorum Ama eşkiyam varkan kadına oy atamazdım zaten izlemedim dizi olunca senin dizilerine kullanıyorumHahahaha kolay olmuşmuş, kıvranmasını izlemek güzel olacak
Umarım ağlarsın EDHO'yu kolay lokma sandınız, bu gece kabusuna girer artıkBu sefer elenirsek valla oturur ağlarım.
Enver dedeye, Bahara, Ceyda'ya, Dorukçumu yedirtmem. Çok büyük olay çıkar.
Çok yakında dördüncü sezonumuz başlıyor, yani turu hak eden taraf net olarak biziz. Kadın’ı da seneye şampiyon yaparız olur biter.
Gecem tur Kadın demişsin. Çok büyük ihanet bu yaptığın Kıymet bilmiyor kimse @DiziTutkunu gel sen kıymetini bil
@cookies canısı Tüm parlaklık Kadına oy verdi. Onların gözüne girmek istiyorsan gel Kadın de
Gecem tur Kadın demişsin. Çok büyük ihanet bu yaptığın Kıymet bilmiyor kimse @DiziTutkunu gel sen kıymetini bil
@cookies canısı Tüm parlaklık Kadına oy verdi. Onların gözüne girmek istiyorsan gel Kadın de
Kırgın Çiçekler mi deseydim Kadın dururken?
Oyum çoktan EDHO'ya gitti. Dört sezonluk muazzam kaliteli dizim dururken tek sezonluk Kadın'a veremezdim. Söz konusu Özge olmasına rağmen. Kadın'ı bir sonraki sene destekleme kararı aldım şampiyonluk yolunda.