2018 En Favori Dizi 2018 - Çeyrek Final | A Grubu | Kadın vs Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Hangi dizi yarı finale yükselsin?

• Kadın | FOX

Oy: 21 58.3%
  • Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz | atv

Oy: 15 41.7%

• Kullanılan toplam oy
    36
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@BesaleT geçen tur kadına oy vermişsin. Tekrarinı bekliyoruz :Z
@dreamy geçen tür sadece KÇ demişsin ama KÇ ekibi bu sefer Kadın diyor. @denizz19 ile aynı saftayız destek ol kaynanan ile beraber :A

Çok yakında dördüncü sezonumuz başlıyor, yani turu hak eden taraf net olarak biziz. :A Kadın’ı da seneye şampiyon yaparız olur biter. :A

Çok yakında dördüncü sezonumuz başlıyor, yani turu hak eden taraf net olarak biziz. :A Kadın’ı da seneye şampiyon yaparız olur biter. :A

Gecem tur Kadın demişsin. Çok büyük ihanet bu yaptığın :A Kıymet bilmiyor kimse @DiziTutkunu gel sen kıymetini bil:A
@cookies canısı Tüm parlaklık Kadına oy verdi. Onların gözüne girmek istiyorsan gel Kadın de:A

@takas yoldaşım şu Entrika kraliçesi karı dizisi Eşkıya'ya inat gerçek bir hayat dizisi Kadı'a oy vermeni diliyorum :A

Gecem tur Kadın demişsin. Çok büyük ihanet bu yaptığın :A Kıymet bilmiyor kimse @DiziTutkunu gel sen kıymetini bil:A
@cookies canısı Tüm parlaklık Kadına oy verdi. Onların gözüne girmek istiyorsan gel Kadın de:A

Kırgın Çiçekler mi deseydim Kadın dururken? :A

Oyum çoktan EDHO'ya gitti. Dört sezonluk muazzam kaliteli dizim dururken tek sezonluk Kadın'a veremezdim. Söz konusu Özge olmasına rağmen. :A Kadın'ı bir sonraki sene destekleme kararı aldım şampiyonluk yolunda. :A

Kırgın Çiçekler mi deseydim Kadın dururken? :A

Oyum çoktan EDHO'ya gitti. Dört sezonluk muazzam kaliteli dizim dururken tek sezonluk Kadın'a veremezdim. Söz konusu Özge olmasına rağmen. :A Kadın'ı bir sonraki sene destekleme kararı aldım şampiyonluk yolunda. :A

Bu sezon hiç sandı yok EDHO'ın. Çukur yada UTC yada Bizim Hikaye yada Kadın olabilir. Belki şahsiyet. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...