2017 En Favori Dizi 2017 - 3. Tur | D Grubu | Fi vs Kırgın Çiçekler

Hangi dizi çeyrek finale yükselsin?

• Fi | PuhuTV

Oy: 14 56.0%
  • Kırgın Çiçekler | ATV

Oy: 11 44.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece TV'deki diziler olacak diye bir kural olsa olabilir ama o sezon içinde en az 6 bölüm yayınlananları aldığımız için nerede yayınlandığı fark etmiyor. :A
aa işte tv kuralı gelse :A

bu net dizileri reytingleri öçülmüyor öylesine yayınlanıyorlar birde film gibi türkiyenin en ünlü oyuncularından karışık yapıyorlar kadroyu :A

burda reytingte başarı sağlamış dizileri eleyince bence haksızlık oluyor arasım en iyi karakter seçilememişti bunların yüzünden :A :A :A

aa işte tv kuralı gelse :A

bu net dizileri reytingleri öçülmüyor öylesine yayınlanıyorlar birde film gibi türkiyenin en ünlü oyuncularından karışık yapıyorlar kadroyu :A

burda reytingte başarı sağlamış dizileri eleyince bence haksızlık oluyor arasım en iyi karakter seçilememişti bunların yüzünden :A :A :A
Zaten Mert kazanmıştı En Favori Karakter'i ne çabuk unuttun. :A

Reytingleri ölçülmese de sonuçta sezonun en başarılı dizilerinden biri oldu üst tura çıkması yanlış olmaz. :A

Saçmalama. :D Sadece şu sahneyi izle, yersiz eleştiri yapmayın ekrandaki en anlamlı dizi şuan..

Saçmalamıyorum ben twitterda hep HiLeon aşkının konuşulduğunu görüyorum. Sahneyi izlememe gerek yok yersiz eleştiri de yapmıyorum sadece fikrimi beyan ettim. :)

Saçmalamıyorum ben twitterda hep HiLeon aşkının konuşulduğunu görüyorum. Sahneyi izlememe gerek yok yersiz eleştiri de yapmıyorum sadece fikrimi beyan ettim. :)
Twitter'in kitlesi belli zaten diziyi izlemeden yorum yapman anlamsız, her dizide aşk var hiç konuşulmayacak mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...