Sedef Avcı'nın hiçbir dizisi tutmaz inşallah aminTabi ki de Fi![]()
Ay bir de sen başlama gelen giden Sedef'e saydırıyorSedef Avcı'nın hiçbir dizisi tutmaz inşallah amin![]()
Kırgın Çiçekleri de izlemiştin sen ama ihanet diz boyu tarih bunu da affetmeyecekAy bir de sen başlama gelen giden Sedef'e saydırıyor![]()
İlk sezonu izledim onun hatrına verebilirdim ama sonra baya saçmaladı beKırgın Çiçekleri de izlemiştin sen ama ihanet diz boyu tarih bunu da affetmeyecek![]()
Türk halkı izledi mi izledi aha da geldik 3.sezona düşmanlar çatlasınİlk sezonu izledim onun hatrına verebilirdim ama sonra baya saçmaladı be![]()
Ben de nasıl izleniyor hala ona şaşırıyorumTürk halkı izledi mi izledi aha da geldik 3.sezona düşmanlar çatlasın![]()
Ağzın bal yesininternette oynayan dizilerin televizynda reytingte başarı sağlayan dizilerle karşılaşması bence haksızlık oluyor nette istediğin kadar yayınlanırsın sonucta
tv de 2-3 yıl reyting başarısı gösteren dizilere haksızlk oluyor etkinliklerde net dizileri istemiyoruz![]()
Bu sezonda izlenecek inşallah orta yerinizden çatlayacaksınızBen de nasıl izleniyor hala ona şaşırıyorum![]()
Yapma Deniz'im. Almışsınız 4 tane kızı. Başlarına gelmeyen kalmadı 2 yılda. Tecavüzler, ölüm, hastalık, katil, türlü türlü acıtasyonlar. Hem de aynı müsibet en az ikişer ikişer geliyor.Kırgın Çiçekler tabiki. @Aserat Fi dizisi rahatlıkla yükselsin diye yaptın dimi böyle bir uygulama. Hak eden zaten Kırgın Çiçekler ama kazanan Fi olacaktır.![]()
5 kız var yalnızYapma Deniz'im. Almışsınız 4 tane kızı. Başlarına gelmeyen kalmadı 2 yılda. Tecavüzler, ölüm, hastalık, katil, türlü türlü acıtasyonlar. Hem de aynı müsibet en az ikişer ikişer geliyor.![]()
Yahu niye çatlayayım, ne güzel izliyonuz5 kız var yalnızAyrıca tecavüz yok
ben dizinin nasıl klişeler taşıdığına değil kendini izlettiriyor mu ona bakarım ki KÇ bunu fazlasıyla başarıyor çatlayın
![]()
O taciz ediyorduYahu niye çatlayayım, ne güzel izliyonuzÜvey baba yokmuydu ya o dizide, daha dizinin ilk sahnesinden üvey kızına hallleniyor.
Fi de izle kanka, o da izlettiyor, her sahnesi olay.
![]()
Denildiği kadar efsane yapım değil bence de. Ama karakterler çok özgün ve normal dizilerin kalitesinin bayağı üzerinde.O taciz ediyorduFi izlemem sanmıyorum çok şişirilen işlere kıl oluyorum
![]()
Sadece TV'deki diziler olacak diye bir kural olsa olabilir ama o sezon içinde en az 6 bölüm yayınlananları aldığımız için nerede yayınlandığı fark etmiyor.internette oynayan dizilerin televizynda reytingte başarı sağlayan dizilerle karşılaşması bence haksızlık oluyor nette istediğin kadar yayınlanırsın sonucta
tv de 2-3 yıl reyting başarısı gösteren dizilere haksızlk oluyor etkinliklerde net dizileri istemiyoruz![]()