2017 En Favori Dizi 2017 - 3. Tur | D Grubu | Fi vs Kırgın Çiçekler

Hangi dizi çeyrek finale yükselsin?

• Fi | PuhuTV

Oy: 14 56.0%
  • Kırgın Çiçekler | ATV

Oy: 11 44.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
internette oynayan dizilerin televizynda reytingte başarı sağlayan dizilerle karşılaşması bence haksızlık oluyor nette istediğin kadar yayınlanırsın sonucta :A

tv de 2-3 yıl reyting başarısı gösteren dizilere haksızlk oluyor etkinliklerde net dizileri istemiyoruz :A

internette oynayan dizilerin televizynda reytingte başarı sağlayan dizilerle karşılaşması bence haksızlık oluyor nette istediğin kadar yayınlanırsın sonucta :A

tv de 2-3 yıl reyting başarısı gösteren dizilere haksızlk oluyor etkinliklerde net dizileri istemiyoruz :A
Ağzın bal yesin :A

Ben de nasıl izleniyor hala ona şaşırıyorum :A
Bu sezonda izlenecek inşallah orta yerinizden çatlayacaksınız :A

Kırgın Çiçekler tabiki. @Aserat Fi dizisi rahatlıkla yükselsin diye yaptın dimi böyle bir uygulama. Hak eden zaten Kırgın Çiçekler ama kazanan Fi olacaktır. :)
Yapma Deniz'im. Almışsınız 4 tane kızı. Başlarına gelmeyen kalmadı 2 yılda. Tecavüzler, ölüm, hastalık, katil, türlü türlü acıtasyonlar. Hem de aynı müsibet en az ikişer ikişer geliyor. :D

Yapma Deniz'im. Almışsınız 4 tane kızı. Başlarına gelmeyen kalmadı 2 yılda. Tecavüzler, ölüm, hastalık, katil, türlü türlü acıtasyonlar. Hem de aynı müsibet en az ikişer ikişer geliyor. :D
5 kız var yalnız :A Ayrıca tecavüz yok :F ben dizinin nasıl klişeler taşıdığına değil kendini izlettiriyor mu ona bakarım ki KÇ bunu fazlasıyla başarıyor çatlayın :D

5 kız var yalnız :A Ayrıca tecavüz yok :F ben dizinin nasıl klişeler taşıdığına değil kendini izlettiriyor mu ona bakarım ki KÇ bunu fazlasıyla başarıyor çatlayın :D
Yahu niye çatlayayım, ne güzel izliyonuz :A Üvey baba yokmuydu ya o dizide, daha dizinin ilk sahnesinden üvey kızına hallleniyor. :A Fi de izle kanka, o da izlettiyor, her sahnesi olay. :D

Sadece TV'deki diziler olacak diye bir kural olsa olabilir ama o sezon içinde en az 6 bölüm yayınlananları aldığımız için nerede yayınlandığı fark etmiyor. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...