Polat Şaşmaz
Favori Üye
Bakma sen onlara dogru yolda ilerliyorsun bu durusunu bozma sakın46 ya atacağım oyumu ama Dirilişin farkı kapatacağını düşündüğümden fark kapandıktan sonra kullanırım.
Bakma sen onlara dogru yolda ilerliyorsun bu durusunu bozma sakın46 ya atacağım oyumu ama Dirilişin farkı kapatacağını düşündüğümden fark kapandıktan sonra kullanırım.
Bu sene daha cok hakediyor Dirilis ama unutma@eskici ben hala lafımın arkasındayım 13 bölümlük bir dizinin kç gibi güçlü senaryoya sahip diziyi geçmesini istemezdim ama maalesef oldu Diriliş'e geçen sene oy attım yani bu sene farklı bir dizi kazansın
Gecen sene oldunuz neyinize yetmiyorBu sene daha cok hakediyor Dirilis ama unutma
Aga farketmezde buraya kadar gelmisiz bir sampiyonluk daha fena olmazGecen sene oldunuz neyinize yetmiyorBırakın da bu sene farklı bir dizi sampiyon olsun
Seneye olursunuz aga Vadide yok sizin 1.lik garanti gibi. 46 zaten bir daha yayınlanmayacakAga farketmezde buraya kadar gelmisiz bir sampiyonluk daha fena olmaz
Böyle düsünüyorsan nasil 46 ya oy verebilirsin anlamiyorum reyting rekortmeni bir dizi dururken ayrica gecen sene Dirilis kazandi bu sene baskasi kazansin mantigida cok sacma Dirilis 2.kez kazanmayi oldukca haketti@eskici ben hala lafımın arkasındayım 13 bölümlük bir dizinin kç gibi güçlü senaryoya sahip diziyi geçmesini istemezdim ama maalesef oldu Diriliş'e geçen sene oy attım yani bu sene farklı bir dizi kazansın
Sen 46'yı izlemedin herhaldeBöyle düsünüyorsan nasil 46 ya oy verebilirsin anlamiyorum reyting rekortmeni bir dizi dururken ayrica gecen sene Dirilis kazandi bu sene baskasi kazansin mantigida cok sacma Dirilis 2.kez kazanmayi oldukca haketti
İzlemeyi düsünüyordum da sizin yüzünüzden vazgectimSen 46'yı izlemedin herhaldeGit izle öyle gel son yılların en kaliteli dizisi
Arka sokaklar olabilirdi belki finalde kendi kendini yaktın madem bu barcelonaydı kendinle ters düştün hahahaİzlemeyi düsünüyordum da sizin yüzünüzden vazgectimkaliteli olabilir ama Dirilis daha basarili bir dizi ve ona verecegim ben
İzlemeden nereye karar veriyosun önce bi izle önyargılarından kurtulİzlemeyi düsünüyordum da sizin yüzünüzden vazgectimkaliteli olabilir ama Dirilis daha basarili bir dizi ve ona verecegim ben
Saka yapiyorum deTabi ki 46
Ne alakaArka sokaklar olabilirdi belki finalde kendi kendini yaktın madem bu barcelonaydı kendinle ters düştün hahaha
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçen yıl Dirilis Ertuğrul olmustu zaten. Bu yıl da 46 olsun.Saka yapiyorum de
Ne alaka
Ben önyargili degilim ki diziyi izlemedim Dirilis'i de cok izlemedim ama daha basarili bir dizi oldugu icin ona verecemİzlemeden nereye karar veriyosun önce bi izle önyargılarından kurtul
Böyle bir düsünce tarzi mi olur beGeçen yıl Dirilis Ertuğrul olmustu zaten. Bu yıl da 46 olsun.
Kanka hazır gelmişken 46ya bir oy atsana beArka sokaklar olabilirdi belki finalde kendi kendini yaktın madem bu barcelonaydı kendinle ters düştün hahaha
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kanka hazır gelmişken 46ya bir oy atsana beOy atarsan senaryolarını okuyacam söz
Tamamdır konu örgüt yanlısı holding silah yolluyor adam Amerikays kaçabilecekmiKanka hazır gelmişken 46ya bir oy atsana beOy atarsan senaryolarını okuyacam söz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?