2016 En Favori Dizi 2016 | Büyük Final | Diriliş Ertuğrul vs 46: Yok Olan

Hangi dizi "En Favori" olsun?

• Diriliş Ertuğrul

Oy: 19 38.0%
  • 46: Yok Olan

Oy: 31 62.0%

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kırgınlar ancak anticilerin yapmış olduğu bir oyunla elendi çünkü bu sonuç dışında elenmeyecekti bu oylamada inadına Diriliş diyorum ama şimdilik oy kullanmıyorum
Bence kullan 46 nın finalde elenmesi büyük keyif olur.

Herkes oyunu sona saklıyor, hep @Bully yüzünden.
O zaman baştan kullanalım bu sefer.

Oyumu Kırgınlar'ı eleyerek Poyraz'ımın intikamını alan 46'ya verdim.
Ama Diriliş de kazansa çok üzülmem, önemli olan Kırgınlar'ın elenmesiydi.

Tabii ki de büyük bir zevkle 46: Yok Olan diyorum.

Bu arada yanlış anlaşılma olmasın. Kırgınlar'a antilik yapmak için değil zaten izlediğim bir dizi olduğu için oy veriyorum. Tabii siz nasıl anlarsanız öyle anlamaya devam edebilirsiniz.

Birinin başrolü engin altan düzyatan diğerinin erdal beşikçioğlu ; biri malkoçoğlu filmleri kafasinda diğeri bir ilki denemiş ; biri Türklerin eski inanciyla dalga geçip yobazlari coşturmuş digeri ilk bölümünden o inançla bilimi harmanlamiş. Yani biri A sinifi diğeri C sinifina zor girebilecek bir dizi neyin oylamasi bu çok mantiksiz olmuş keske kirginlar finale çiksaymis daha mantikli bir karşilaştirma olurmus

Kırgınlar ancak anticilerin yapmış olduğu bir oyunla elendi çünkü bu sonuç dışında elenmeyecekti bu oylamada inadına Diriliş diyorum ama şimdilik oy kullanmıyorum
Affedersin ama oyun derken ne demeye çalışıyorsun? Kendi adıma konuşacak olursam antilik yapmadım ama @denizz19 herkesi diss'lediği için olaya şakadan dahil oldum. Sonuçta Kırgınlar da finale çıksa hakkıyla çıkacaktı. Yani bu etkinliği o kadar da büyütmeye gerek yok.

Sus pis antici :ss

Admine söyliyeyim de 3lü vs yapalım Diriliş vs 46 vs Muhteşem YY. Burada da MY ye oy verme sebebin harem olayları olur muhtemelen

Ay iyi ki bir darbe konularinda örgütünü diss lere boğdem şimdi herkes birbirini diss manyaği yapiyor. İste marka olmak böyle bir şey herkes taklit ediyor kiz @Çiğdem- bnmle ayni devirde yaşadiğın için çok şanslisin donu zilli sey

Moderatörün son düzenlenenleri:
Yarışmaya güveni azalan arkadaşları görünce keyfim yerine geldi [emoji2] demek neymiş güvenirliği hatta geçerliliği sıfır olan bir yarışma.

Kalbim Dirilişten yana umarım kazanır [emoji4]

İyide anticilik konuşmasında dikkat ettiysen isim filan ortaya atmadım niye üstüne alındın bunuda anlamış değilim ayrıca büyütmüş filanda değilim şakasına takılıyorum diyorsun tamamda benimde yaptığım farklı bir durum değil sonuçta sizin şakasına oluyorda ben yazınca niye şakasına olarak kabul edilmiyorum anlamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...