Bence kullan 46 nın finalde elenmesi büyük keyif olur.Kırgınlar ancak anticilerin yapmış olduğu bir oyunla elendi çünkü bu sonuç dışında elenmeyecekti bu oylamada inadına Diriliş diyorum ama şimdilik oy kullanmıyorum
Oy kullanıp kullanmamakta açıkcası kararsızım oylamayı protesto yapmayı düşünüyorum ama oylamada takipte olacağım biraz bekleyeyimOy kullanırsan kazanır.
O zaman baştan kullanalım bu sefer.Herkes oyunu sona saklıyor, hep @Bully yüzünden.
Kırgınların oylamasında pusuda oldular çoğu biraz beklemede olmak daha iyi ama takipteyim bakalım artıkBence kullan 46 nın finalde elenmesi büyük keyif olur.
Affedersin ama oyun derken ne demeye çalışıyorsun? Kendi adıma konuşacak olursam antilik yapmadım ama @denizz19 herkesi diss'lediği için olaya şakadan dahil oldum. Sonuçta Kırgınlar da finale çıksa hakkıyla çıkacaktı. Yani bu etkinliği o kadar da büyütmeye gerek yok.Kırgınlar ancak anticilerin yapmış olduğu bir oyunla elendi çünkü bu sonuç dışında elenmeyecekti bu oylamada inadına Diriliş diyorum ama şimdilik oy kullanmıyorum
Sus pis antici :ssAffedersin ama oyun derken ne demeye çalışıyorsun? Kendi adıma konuşacak olursam antilik yapmadım ama @denizz19 herkesi diss'lediği için olaya şakadan dahil oldum. Kırgınlar da finale çıksa hakkıyla çıkacaktı bu etkinliği o kadar da büyütmeye gerek yok.
Ay pis sen sonuclari aciklasana sen paçoz trt ci aseratla didiscen diye biz bekliyoz.ssSus pis antici :ss
Yorum yapacan mıAy pis sen sonuclari aciklasana sen paçoz trt ci aseratla didiscen diye biz bekliyoz.ss
Admine söyliyeyim de 3lü vs yapalım Diriliş vs 46 vs Muhteşem YY. Burada da MY ye oy verme sebebin harem olayları olur muhtemelenBirinin başrolü engin altan düzyatan diğerinin erdal beşikçioğlu ; biri malkoçoğlu filmleri kafasinda diğeri bir ilki denemiş ; biri Türklerin eski inanciyla dalga geçip yobazlari coşturmuş digeri ilk bölümünden o inançla bilimi harmanlamiş. Yani biri A sinifi diğeri C sinifina zor girebilecek bir dizi neyin oylamasi bu çok mantiksiz olmuş keske kirginlar finale çiksaymis daha mantikli bir karşilaştirma olurmus
Kirginlarci @DarkLeqenD diss atmis bana bas kirginci snn yarisman yorum yapmicam o yüzdenYorum yapacan mı
gerek yokAdmine söyliyeyim de 3lü vs yapalım Diriliş vs 46 vs Muhteşem YY. Burada da MY ye oy verme sebebin harem olayları olur muhtemelen
İyide anticilik konuşmasında dikkat ettiysen isim filan ortaya atmadım niye üstüne alındın bunuda anlamış değilim ayrıca büyütmüş filanda değilim şakasına takılıyorum diyorsun tamamda benimde yaptığım farklı bir durum değil sonuçta sizin şakasına oluyorda ben yazınca niye şakasına olarak kabul edilmiyorum anlamadımAffedersin ama oyun derken ne demeye çalışıyorsun? Kendi adıma konuşacak olursam antilik yapmadım ama @denizz19 herkesi diss'lediği için olaya şakadan dahil oldum. Sonuçta Kırgınlar da finale çıksa hakkıyla çıkacaktı. Yani bu etkinliği o kadar da büyütmeye gerek yok.