Valla antilik yapıp başkasına oy kullanırsan ilk sayfadaki ilk postun hep önune gelir
Valla antilik yapıp başkasına oy kullanırsan ilk sayfadaki ilk postun hep önune gelir
hangisiValla antilik yapıp başkasına oy kullanırsan ilk sayfadaki ilk postun hep önune gelir
boykotu ankete değil@destere boykotta oy kullanırsa totoş olur
iki total dizi ben oy kullanmak istemiyim ama duruma göre değişirboykotu ankete değilboykot yaptiği mevzuda anketlik bişey yoktuGene yorum yapmasın sadece oy kullancak ki en sevdiği karşilaşmaAslında bir iki kişi dahavar onlarda oy kullansa keşke
totoşluğunu hep her yerde belli ediyon zateniki total dizi ben oy kullanmak istemiyim ama duruma göre değişir
ne alakası vartotoşluğunu hep her yerde belli ediyon zaten
Laaa daha 2 dk önce Dominono etiketledin yaane alakası varergen dizilerini izleyen ben değilim
dominion un nesi ergenLaaa daha 2 dk önce Dominono etiketledin yaaDe get ben Ray Donovan izlemeye kalite izlemeye
Tamamdominion un nesi ergendaha hot sahneler bile yok
ayrıca ergen dizisi izlersem de yabancı dizilerden seçerim gg gibi40 dk yeter 120 dk lik türk ergen dizisi izlemem
Kullan ben Galip'çiyim zaten Karadayı Galip için daha kolay lokma.sana inat oy kullanıcam
totalciler karadayı ve kvp ye ab ciler galipe oy verecek ifnalde değişen bişi yokKullan ben Galip'çiyim zaten Karadayı Galip için daha kolay lokma.
Galip'in destekçisi çok forumda ama Karadayı'ya karşı şansı daha yüksek olur.totalciler karadayı ve kvp ye ab ciler galipe oy verecek ifnalde değişen bişi yok
kanal fanlığına vışşhhhGalip'in destekçisi çok forumda ama Karadayı'ya karşı şansı daha yüksek olur.Tabii buna rağmen oy vermedim Karadayı'ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?