2014 En Favori Dizi 2014 | FİNAL | Kurtlar Vadisi Pusu vs Galip Derviş

Hangi dizi "en favori"?

• Kurtlar Vadisi Pusu | ATV

Oy: 35 48.6%
  • Galip Derviş | Kanal D

Oy: 37 51.4%

• Kullanılan toplam oy
    72
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haddini aşma, Galip'e attım desem söylerim kimden çekinicem.

Beni tanımamışsın galiba, kimseye yaranmak için oy falan atmam, ben senelerdir izlediğim diziye attım oyumu.

Kurtlar Vadisi Pusu geride, Galip Derviş önde. Kara Para Aşk finale kalıp, finalde kazansa anlardım. Galip Derviş daha çok sosyal medya dizisi. Çok ilginç geliyor önde olması. Büyük ihtimalle de kazanacak.

Haddini aşma, Galip'e attım desem söylerim kimden çekinicem.

Beni tanımamışsın galiba, kimseye yaranmak için oy falan atmam, ben senelerdir izlediğim diziye attım oyumu.
yav aga nasıl yanlışlık oluyor bana anlatsana 3 fark oldu
galipe gitti oy admin düzeltmiyor

Kurtlar Vadisi Pusu geride, Galip Derviş önde. Kara Para Aşk finale kalıp, finalde kazansa anlardım. Galip Derviş daha çok sosyal medya dizisi. Çok ilginç geliyor önde olması. Büyük ihtimalle de kazanacak.
kpa 5 reyting alıyor galip 3 arada dağlar yok
ayrıca kpa sadece 13 bölüm yayınlandı ona rağmen yarı finale ka geldi

ilginç gelmesin aga vadi izleyen adam vadiye atmazsa galipin hangi gün oynadığını bile bilmeyeneler galipe atarsa sonuç çok normal

yav aga nasıl yanlışlık oluyor bana anlatsana 3 fark oldu
galipe gitti oy admin düzeltmiyor
Ben zaten ilk konuya yazmışım Kurtlar Vadisi Pusu'ya oyum diye. İşaretlemeyi unutmuşum 2 dakika sonra geldim dikkat etmediydim yanlış yere işaretlemişim.

ilginç gelmesin aga vadi izleyen adam vadiye atmazsa galipin hangi gün oynadığını bile bilmeyeneler galipe atarsa sonuç çok normal
Yeni sezonda iyi bir sezon olacak gibi. Anketler yeni sezonda farklı olabilir yani. Bu kez farklı kazanabilir. Belki geleceksezon süpriz dizi bile çıkabilir.

Ben zaten ilk konuya yazmışım Kurtlar Vadisi Pusu'ya oyum diye. İşaretlemeyi unutmuşum 2 dakika sonra geldim dikkat etmediydim yanlış yere işaretlemişim.
of aga of bize 1 geleceğine diğer diziye gitti bu saatten sonra zor
bu hep böyle olmuştur hep içimizden kaybetmişizdir

Yeni sezonda iyi bir sezon olacak gibi. Anketler yeni sezonda farklı olabilir yani. Bu kez farklı kazanabilir. Belki geleceksezon süpriz dizi bile çıkabilir.
beni süpriz dizi başka dizi diğer dizi hiçbir dizi ilgilendirmiyor beni sadece Kurtlar Vadisi ilgilendiriyor gerisiyle ilgilenmiyorum umrumda da değil

13 bölümlük diziler yerine sezonu tamamlamış diziler gelmesi daha mantıklı bence karagül,medcezir,yd gibi
O kadar da önemli değil artık. Yeni sezon çok iyi ve çok iddialı diziler çıkacak. İster istemez anketlere de yansır bu. Yeni sezonda 'en favori dizi' çok daha iyi olur.

Kurtlar Vadisi Pusu'ya verdim oyumu

Not: Galip Derviş sevdiğim bir dizi kazanırsa sevinirim 2'side sevdiğim diziler

Son düzenleme:
Admin bu yazı geçerliğini yitirdi galiba? xemrexxx etiketle oy istedi sadece mesaj apar topar silindi. Yazı geçerliğini yitirmedise xemrexx oy hakkı elinden alınması lazım .Bu mesajı Polat Şaşmaz'a yazmışsın ama adam etiketleme yapmıyor sadece vadiciler nerdesiniz diyor ? he şimdi dersen konu uplatarak oy istiyor diye senin modun,süper modun her gün uplata uplata Galip Derviş yaza yaza dilime takıldı Galip Derviş . Eleştirimi değerlendirirsen sevinirim ):

@OzaN @sürgünüm yanlışlıkla oy attım diyor nasıl düzeltinmiyor? daha öncekilerde farklıdı bilerek atılmıştı o oylar şimdi ki ise farklı .İster düzelt ister düzeltme admin benim gözümde şu an oylama 30:30 .Umarım şu haksızlığı düzeltirsin .

Son düzenleme:
aynen katılıyorum , yapılan haksızlıklar herkesin malumu sorumlular kimse gereğin yapılmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...