Oyun o zaman ötesiz insanlaraAramızda kalsın iyi değil ama vasat..karadayi bu sene fos oldu))) bugünün saraylısı sacamala konusunda çok başarılı)))
Vasat demek kötü demek değil yahuu Vasati kırk çöpten aklında kalsın oyum çalıkuşu ve aramızda kalsina gittiOyun o zaman ötesiz insanlara![]()
Olumsuz cümlelerin içinde anlamı kaybolmuşVasat demek kötü demek değil yahuu Vasati kırk çöpten aklında kalsın oyum çalıkuşu ve aramızda kalsina gitti
Cümleyinin içinde pozitif manası var yahuu türkçeden gecebiliyon mu)))Olumsuz cümlelerin içinde anlamı kaybolmuş![]()
Senin o yorumuna ekşiden örnekleyeyimCümleyinin içinde pozitif manası var yahuu türkçeden gecebiliyon mu)))
futbol yorumcularinin "cok kotu" yerine kullandiklari kelime..
"sergen inanilmaz vasat oynadi..anca bu kadar kotu olabilirdi"
gibi bir ornek verebiliriz..
Yorumcular da senin gibi türkçe özürlüyse suç benim mi))))Senin o yorumuna ekşiden örnekleyeyim![]()
Okudugunu anla hele biYorumcular da senin gibi türkçe özürlüyse suç benim mi))))
Sen okuma biliyon mu sergen mi yorum yapmış dedim))))Okudugunu anla hele biYorumu yapan Sergen değil
![]()
Sergen demiştin önceSen okuma biliyon mu sergen mi yorum yapmış dedim))))
Okusam öyle yorum yapar mıyım.))) bir iki kelimeye bakarak hızlı düşündüm sergen yorumculuk yaptığı için ordaki sergen kelimesine bakıp öyle yorum yaptım ve yaptığım an eski bir yorum olabileceğini düşünüp. Hemen degistirdimSergen demiştin önceTabi yorumu değiştirmediysen
Şu an 4 dk olmuş edit yapıp yapmadiğini da ispatlayamıcam 😉
sen değiştirmeden yorumunu ben görmüşüm ki demek ki öyle yorum yapmişimOkusam öyle yorum yapar mıyım.))) bir iki kelimeye bakarak hızlı düşündüm sergen yorumculuk yaptığı için ordaki sergen kelimesine bakıp öyle yorum yaptım ve yaptığım an eski bir yorum olabileceğini düşünüp. Hemen degistirdim
Anında degistirdim 10saniyelik ondan alintadigin yazı değiştirilmiş çıktısen değiştirmeden yorumunu ben görmüşüm ki demek ki öyle yorum yapmişim![]()