2014 En Favori Dizi 2014 | 1. Tur | D Grubu

Hangi dört dizi ikinci tura yükselsin?

• Karadayı | ATV

Oy: 38 82.6%
  • Aramızda Kalsın | Star

Oy: 33 71.7%
  • Bugünün Saraylısı | ATV

Oy: 28 60.9%
  • Çalıkuşu | Kanal D

Oy: 22 47.8%
  • Analı Oğullu | Show

Oy: 13 28.3%
  • Gurbette Aşk Bir Yastıkta | TRT 1

Oy: 8 17.4%
  • Zeytin Tepesi | Kanal D

Oy: 13 28.3%
  • Ötesiz İnsanlar | STV

Oy: 5 10.9%

• Kullanılan toplam oy
    46
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karadayı | ATV
Aramızda Kalsın | Star
Bugünün Saraylısı | ATV
Analı Oğullu | Show

Aramızda kalsın iyi değil ama vasat..karadayi bu sene fos oldu))) bugünün saraylısı sacamala konusunda çok başarılı)))

Sergen demiştin önce(b) Tabi yorumu değiştirmediysen(b) Şu an 4 dk olmuş edit yapıp yapmadiğini da ispatlayamıcam 😉
Okusam öyle yorum yapar mıyım.))) bir iki kelimeye bakarak hızlı düşündüm sergen yorumculuk yaptığı için ordaki sergen kelimesine bakıp öyle yorum yaptım ve yaptığım an eski bir yorum olabileceğini düşünüp. Hemen degistirdim

Okusam öyle yorum yapar mıyım.))) bir iki kelimeye bakarak hızlı düşündüm sergen yorumculuk yaptığı için ordaki sergen kelimesine bakıp öyle yorum yaptım ve yaptığım an eski bir yorum olabileceğini düşünüp. Hemen degistirdim
sen değiştirmeden yorumunu ben görmüşüm ki demek ki öyle yorum yapmişim :X

Karadayı, Çalıkuşu, Zeytin Tepesi, Analı Oğullu.

karadayı
aramızda kalsın
gurbette aşk
ötesiz insanlar

1-karadayı: izlediğim bir dizi şu aralar reyting kaybediyor ve eleştiriyorumda senaryosunu ama tüm sezonu ele alırsak tabikide karadayı diyorum 3-4 bölüm kötü diye silmek olmaz 🙂🙂
2-aramızda kalsın:çpk popüler dizilerden onuda koyayım 🙂🙂
3-bugünün saraylısı reytingleri çokta kötü değildi galiba izlenme kitleside vardı az çok 🙂🙂
4-çalı kuşu:senaryosu konusu iyiydi bence ama tutmadı yinede izleyici kitlesi belirli vardı 🙂

:Z:Z:Z:Z

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,234
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs