Tabii ki Galip Derviş.
@denizz19 neden özel mesajdan oy istiyorsun alt tarafı bir anket bırakın da herkes iradesiyle kullansın oyunu.
- - - Ekleme - - -
Türk halkına güveniyorum.
Tabii ki Galip Derviş.
@denizz19 neden özel mesajdan oy istiyorsun alt tarafı bir anket bırakın da herkes iradesiyle kullansın oyunu.
Ben bazı kelimesini kullanmayı sevmem "bazı" arkadaşlar gibi.Özel mesaj attığımı söylemene gerek yok. Kimseye bildirmene de herkes biliyor zaten. O kadar belli ettim ki.
- - - Ekleme - - -
Türk halkına güveniyorum.
Galip Derviş'ten daha çok izlemişimdir ancak toplasan 1 bölüm etmez.
Tabi sen bilmiyorsun durumu. Az önce ufak çaplı dislike saldırısı yaptık birbirimize. Meydan okundu da Galip kazanır diye. Ondan savaşta her yol mübahtır taktiğiyle oy topluyorum.Ben bazı kelimesini kullanmayı sevmem "bazı" arkadaşlar gibi.Kim ne yaptıysa açık söylerim.Bu yaptığın da yanlış bence.Kayıp Şehir en favori olsa ne olacak yani.
Galip Derviş'ten daha çok izlemişimdir ancak toplasan 1 bölüm etmez.[/QUOTE
Daha ne olsun yeter.
- - - Ekleme - - -
Beni konudan kovacak şimdi @OzaN
Tabi sen bilmiyorsun durumu. Az önce ufak çaplı dislike saldırısı yaptık birbirimize. Meydan okundu da Galip kazanır diye. Ondan savaşta her yol mübahtır taktiğiyle oy topluyorum.
- - - Ekleme - - -
Galip alır rahat ol.
Galip Derviş'ten daha çok izlemişimdir ancak toplasan 1 bölüm etmez.[/QUOTE
Daha ne olsun yeter.
- - - Ekleme - - -
@OzaN beni konudan kovacak şimdi az kaldı.
Belli olmaz. Dur bakalım. Daha gelmeyen oylar var.Tabi sen bilmiyorsun durumu. Az önce ufak çaplı dislike saldırısı yaptık birbirimize. Meydan okundu da Galip kazanır diye. Ondan savaşta her yol mübahtır taktiğiyle oy topluyorum.
- - - Ekleme - - -
Galip alır rahat ol.
- - - Ekleme - - -
Kayıp Şehir kalbimizde 1.varsın burada olmasın. Dizi bitmiş olmasına rağmen çeyrek finale geldi. Fark-ı Şehir.O kadar uğraşa rağmen Kayıp geride Deniz. ne iş?
Misafirler oy verebiliyor mu?Belli olmaz. Dur bakalım. Daha gelmeyen oylar var.
- - - Ekleme - - -
Kayıp Şehir kalbimizde 1.varsın burada olmasın. Dizi bitmiş olmasına rağmen çeyrek finale geldi. Fark-ı Şehir.
Yaptım.
Var mı dislike yapacak olan?
Hayır.Misafirler oy verebiliyor mu?
Yaptım
Yaptım.Galip Derviş'i de izlediğinden değil işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?