2013 En Favori Dizi 2013 | Çeyrek Final | Galip Derviş vs Kayıp Şehir

Hangi dizi yarı finale yükselsin?

• Galip Derviş (Kanal D)

Oy: 20 50.0%
  • Kayıp Şehir (Kanal D)

Oy: 20 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    40
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tabii ki Galip Derviş.
@denizz19 neden özel mesajdan oy istiyorsun alt tarafı bir anket bırakın da herkes iradesiyle kullansın oyunu.:)
:D Özel mesaj attığımı söylemene gerek yok. Kimseye bildirmene de herkes biliyor zaten. O kadar belli ettim ki. :D

- - - Ekleme - - -

Türk halkına güveniyorum. :D

:D Özel mesaj attığımı söylemene gerek yok. Kimseye bildirmene de herkes biliyor zaten. O kadar belli ettim ki. :D

- - - Ekleme - - -

Türk halkına güveniyorum. :D
Ben bazı kelimesini kullanmayı sevmem "bazı" arkadaşlar gibi.:D Kim ne yaptıysa açık söylerim.:) Bu yaptığın da yanlış bence.Kayıp Şehir en favori olsa ne olacak yani.:D

Ben bazı kelimesini kullanmayı sevmem "bazı" arkadaşlar gibi.:D Kim ne yaptıysa açık söylerim.:) Bu yaptığın da yanlış bence.Kayıp Şehir en favori olsa ne olacak yani.:D
Tabi sen bilmiyorsun durumu. Az önce ufak çaplı dislike saldırısı yaptık birbirimize. Meydan okundu da Galip kazanır diye. Ondan savaşta her yol mübahtır taktiğiyle oy topluyorum. :D

- - - Ekleme - - -

Galip Derviş'ten daha çok izlemişimdir ancak toplasan 1 bölüm etmez. :D
[/QUOTE
Daha ne olsun yeter. :D

- - - Ekleme - - -

Beni konudan kovacak şimdi @OzaN

Tabi sen bilmiyorsun durumu. Az önce ufak çaplı dislike saldırısı yaptık birbirimize. Meydan okundu da Galip kazanır diye. Ondan savaşta her yol mübahtır taktiğiyle oy topluyorum. :D

- - - Ekleme - - -

Galip Derviş'ten daha çok izlemişimdir ancak toplasan 1 bölüm etmez. :D
[/QUOTE
Daha ne olsun yeter. :D

- - - Ekleme - - -

@OzaN beni konudan kovacak şimdi az kaldı. :D
​Galip alır rahat ol.:D

O kadar uğraşa rağmen Kayıp geride Deniz. ne iş? :D

- - - Ekleme - - -

​Galip alır rahat ol.:D
Belli olmaz. Dur bakalım. Daha gelmeyen oylar var. :D

- - - Ekleme - - -

O kadar uğraşa rağmen Kayıp geride Deniz. ne iş? :D
Kayıp Şehir kalbimizde 1.varsın burada olmasın. Dizi bitmiş olmasına rağmen çeyrek finale geldi. Fark-ı Şehir. :D

Vadiciler beni sevmiyorlar zaten. Hepsi Galip Derviş'e verir oylarını bana inat. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...